“Η αληθινή ταυτότητα της Τζίνας Ντέηβις”

Εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «Άγνωστη Τρομοκράτισσα» του Richard Flanagan είναι η παράσταση «Η αληθινή ταυτότητα της Τζίνας Ντέηβις» που ανεβαίνει στο δώμα του θεάτρου του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου). Η Βασιλική Τρουφάκου και η Ελένη Ευθυμίου, μετά τη συνεργασία τους στο φεστιβάλ Μπέργκμαν, στη Σουηδία το 2012, συναντιούνται ξανά επί σκηνής και σκηνοθετούν την αστυνομική αυτή ιστορία με τρόπο άμεσο και κωμικό. Την πρωτότυπη μουσική έγραψε ειδικά για την παράσταση η Λένα Πλάτωνος.

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στην Τζίνα Ντέηβις που είναι χορεύτρια του στριπτίζ. Λατρεύει

το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Όνειρό της είναι με τις οικονομίες της να αποκτήσει ένα καινούριο διαμέρισμα. Ένα βράδυ σε ένα καρναβάλι γνωρίζει έναν όμορφο, μελαμψό άντρα, τον Ταρίκ. Το πρωί της επόμενης ημέρας όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν εκείνη και τον Ταρίκ ως τους βασικούς υπόπτους για το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε στην καρδιά του Σίδνεϊ.

Τους ρόλους υποδύονται η Βασιλική Τρουφάκου, η Ελένη Ευθυμίου και ο Γιώργος Μακρής, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Ελισάβετ Αντάπαση. Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο (9.15 μ.μ.) και Κυριακή (7 μ.μ.) με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα