Η ανάπτυξη της Αθήνας, ήρθε από την απεργία Μετρό!

Συνεργοί της κυβέρνησης στην ανάπτυξη της οικονομίας, αποδεικνύονται τελικά οι μαχητές ήρωες συνδικαλιστές, του Μετρό.

Κρατώντας τα κλειδιά του υπογείου συρμού, και εμποδίζοντας του Αθηναίους να μετακινηθούν ως ελεύθεροι πολίτες, έδωσαν μια τεράστια ανάσα ζωής σε όλα τα άλλα επαγγέλματα και υπηρεσίες που νοσούσαν τον καιρό της κρίσης, ήτοι:

- Χιλιάδες συμπολίτες μας, τρέχουν να ξαναπάρουν πίσω τις πινακίδες τους, ενισχύοντας για μία ακόμη

φορά τα κρατικά ταμεία και φυσικά και τις ασφαλιστικές εταιρίες.

- Οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, σφύζουν από ζωή, σε τέτοιο βαθμό που έχουν προσλάβει έκτακτο προσωπικό και αγοράζουν έξτρα χώρο σε παρακείμενες ταράτσες και υπόγεια, προκειμένου να στοιβάξουν τους χιλιάδες νέους αυτοκινητο-επισκέπτες.

- Τα βενζινάδικα στέλνουν μπιτόνια με βενζίνη στα σπίτια, για καλύτερη εξυπηρέτηση και αναδεικνύεται ο εμπορικός όρος «petrol-delivery». Για κάθε 30 €, δώρο μία πίτσα.

- Τα φαρμακεία πουλούν με τρέλα τα ηρεμιστικά όλων όσων πλήττονται από το καθημερινό χάος στους δρόμους και το κράξιμο για αργοπορία, από τους εργοδότες τους. Ο ΕΟΠΥΥ, πάει περίπατο, αφού η ανάγκη για άμεση λήψη ηρεμιστικού, πληρώνεται τοις μετρητοίς. Οι φαρμακοβιομήχανοι τρίβουν τα χέρια τους.

- Οι ταξιτζήδες, παράτησαν τις πιάτσες και τώρα πια, γεμίζουν τα αυτοκίνητα τους, και στο πορτμπαγκάζ.

- Τα φαγάδικα στο κέντρο της Αθήνας, βλέπουν τις παραγγελίες τους να τριπλασιάζονται, καθώς ουδείς διανοείται να πάει σπίτι του πριν τις 9 βράδυ.. πριν «κόψει» η κίνηση δηλαδή.

- Εταιρίες με χημικές τουαλέτες θησαυρίζουν, στήνοντας εκατοντάδες σταθμούς εξυπηρέτησης προσωπικών αναγκών, σε τουλάχιστον 50 κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπου παρατηρείται αναμονή άνω των δύο ωρών. Τα μηχανήματα δουλεύουν μόνο με χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Ως γνωστόν όταν «πιέζεσαι» πληρώνεις όσο, όσο !!

- Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, στηρίζοντας τις τηλεγνωριμίες, ετοιμάζουν τα νέα πακέτα «Μετρό», που σου επιτρέπουν να μιλάς απεριόριστα με τη φυσική ξανθιά του διπλανού σου αυτοκινήτου καθώς «τσουλάτε» στην Κηφισίας.

Και για να σοβαρευτούμε, προτείνεται η απεργία του Μετρό να τυποποιηθεί και να εξαχθεί ως μοντέλο διακυβέρνησης και σε άλλες χώρες του Νότου της Ευρώπης, για να αναθερμανθούν και οι δικές τους οικονομίες.

Να το πάρει και ο Γιώργος να το κάνει μάθημα στο Harvard.. Όλο για ύφεση τους μιλάει.. να τους πει και κάτι για ανάπτυξη!

Υ.Γ.
Στη Θεσσαλονίκη δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να τελειώσουν με το Μετρό, για να του τραβήξουν μια καραμπινάτη απεργία ! Να αναπτυχθούν και αυτοί βρε παιδί μου..

Keywords
Τυχαία Θέματα