Η Ηalle Berry χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου

Τη βοήθεια από ειδικό ψυχαναλυτή παραδέχθηκε πως δέχεται εδώ και 30 χρόνια η διάσημη ηθοποιός Halle Berry. Η αιτία είναι το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο πατέρας της απ’ όταν εκείνη ήταν μόλις 10 ετών. Η 46χρονη ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη στο περιοδικό “HELLO!” πως αισθάνεται πολύ καλύτερα όταν δέχεται τη βοήθεια κάποιου ειδικού, γιατί έτσι μόνο κατάφερνε πάντα ν’ αντιμετωπίσει την βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της Jerome.

H Halle Berry από παιδί είχε γίνει μάρτυρας πολλών άσχημων περιστατικών βίας από τον ίδιο της τον πατέρα μέσα στο σπίτι της. Γι’ αυτό το λόγο η μητέρα της

είχε φροντίσει να την φέρει σε επαφή με κάποιο ειδικό ψυχαναλυτή από την ηλικία των 10, πράγμα το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η όμορφη ηθοποιός έχει μάθει να κρατάει κρυμμένα τα προβλήματά της, ακόμα κι από τα αγαπημένα της πρόσωπα μιας και έχει μάθει να απευθύνεται αμέσως σε κάποιο ειδικό όταν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα στη ζωή της.

«Πλέον, όταν έχω κάποιο πρόβλημα το αντιμετωπίζω τόσο καλά που κανένας δεν καταλαβαίνει ότι με απασχολεί κάτι. Κρατάω το κεφάλι μου ψηλά, φοράω τη γενναία μου μάσκα και συνεχίζω τη ζωή μου», δηλώνει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα