Η Μόνικα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Η Μόνικα, η νεαρή πολυτάλαντη δημιουργός που έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα και να κερδίσει την αγάπη και την αφοσίωση ενός πολύ μεγάλου κοινού και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, επιστρέφει δυναμικά στις αρχές του χρόνου. Γράφει στίχους, τραγουδάει και παίζει τα αγγλόφωνα κομμάτια της στο πιάνο και την κιθάρα. Οι ζωντανές της εμφανίσεις είναι πάντα sold out. Η γνωστή τραγουδοποιός δίνει ραντεβού μαζί μας από τις 2 έως τις 6 Ιανουαρίου στη στέγη γραμμάτων

και τεχνών (Λ. Συγγού 107-109), έτοιμη να μας συστήσει τη νέα της δουλειά αλλά να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες επιτυχίες από τα δύο προηγούμενα άλμπουμ της «Avatar» και «Exit».

Μέσα από την παράσταση με τίτλο «Primal», η Μόνικα δίνει μια πρώιμη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της, μια δουλειά με επιρροές από motown μέχρι art pop, που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2013.Τις εμφανίσεις θα συνοδεύσει η κυκλοφορία ενός ΕΡ 6 τραγουδιών με τίτλο “Primal”, που θα περιλαμβάνει κομμάτια που γράφτηκαν για τις ανάγκες των παραστάσεων και θα πωλείται τις ίδιες ημερομηνίες στη στέγη γραμμάτων και τεχνών, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία.

Επί σκηνής θα συνοδεύεται, εκτός από την μπάντα της, από έγχορδα, πνευστά και μια μεγάλη χορωδία, ενώ το οπτικό και εικαστικό στίγμα της παράστασης θα δώσουν ο σχεδιαστής φωτισμού Γιώργος Τέλλος και η κολεκτίβα από το Λονδίνο και τη Μαδρίτη Watergun.

Η ώρα έναρξης των παραστάσεων έχει οριστεί για τις 8.30 μ.μ. ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 18, 25 και 32 ευρώ. Η προπώληση γίνεται από τη στέγη γραμμάτων και τεχνών, τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης, Παπασωτηρίου, Ιανός και τα καταστήματα Public .

Keywords
Τυχαία Θέματα