“Καλώς τα παιδιά (των Βαλκανίων)”…

Βλέπουν την Ελλάδα να βρίσκεται σε σύγχηση, σε φάση ανυποληψίας, γονατισμένη από τα συνεχόμενα μνημόνια λιτότητας και προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορεί ο καθένας. Οι Τούρκοι, μόνιμοι αμφισβιτίες, κινούνται μέσω του προξενείου της Θράκης με τακτική αφελληνισμού του ντόπιου πληθυσμού. Οι Σκοπιανοί μεθοδεύουν την αναγνώριση του κράτους τους με το όνομα Μακεδονία, όρο για την αποστολή της επόμενης δόσης. Ξύπνησαν και οι Αλβανοί και εκστομίζουν από επίσημα χείλη τις ορέξεις τους για σύνορα μέχρι την Πρέβεζα.

Οι μουσουλμάνοι

της Θράκης νουθετούνται από το τούρκικο προξενείο, υπό την καθοδήγηση του Υπ.Εξωτερικών της Τουρκίας και την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης, στο να επιλέγουν για τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας  σχολεία που διδάσκεται η τούρκικη γλώσσα. Στην πράξη, αυτό που γίνεται είναι να καθιερώνεται η τουρκική γλώσσα ως η επίσημη μειονοτική γλώσσα όλων των μουσουλμάνων μαθητών, εξαφανίζοντας την Πομακική γλώσσα καθώς και τη Ρομανή (των Ρομά), που είναι οι μητρικές γλώσσες χιλιάδων μουσουλμανοπαίδων καθώς βέβαια και την Ελληνική στα μειονοτικά σχολεία. Η αρχή γίνεται από τα νηπιαγωγεία που μιλάνε τούρκικα και τα οποία «φυτρώνουν» σαν μανιτάρια στη Θράκη με χρηματοδότηση της τουρκικής πλευράς.

Στα Σκόπια ‘μαγειρεύεται‘ παρασκήνιο. Μας προετοιμάζουν ότι θα τεθεί όρος για να πάρουμε τη δόση, να συναινέσουμε να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία. Πείτε μου εσείς, σας δίνετε η εντύπωση πως αν τεθεί με αυτό τον τρόπο, σαν δίλημμα, αυτή η βουλή είναι ικανή να στείλει ένα βροντερό ΟΧΙ σαν απάντηση;

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών κ.Αβραμόπουλος ορθά έπραξε και ανέβαλε το ταξίδι του στην Αλβανία, έχοντας τις πληροφορίες του ότι θα θίγονταν, παρουσία του, θέμα τσάμηδων. Ο Μπερίσα έκανε δημόσια αναφορά.

Ειδικά αυτή την περίοδο οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση γιατί οι εχθροί είναι πολλοί και καιροφυλαχτούν. Νομίζουν ότι οι Έλληνες δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν την εθνική τους κληρονομιά και ταυτότητα. Παρακολουθώντας τα δρώμενα και τις εξελίξεις σε πολιτικόοικονομικό επίπεδο, βλέπουν τη Μέρκελ να επιβουλεύεται ‘φιλέτα‘ της Ελλάδας και παραμονεύουν σαν τα αρπαχτικά να αποσπάσουν κι αυτοί ότι περισσότερο μπορέσουν. Στο χέρι όλων μας είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι οι Έλληνες δεν παραχωρούμε σπιθαμή ελληνικής γης και κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα