Καμμένος: Νέα πράξη στην τραγωδία ο προϋπολογισμός

“Νέα πράξη στην τραγωδία που βιώνει η χώρα μας” χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2014 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

“Είστε σαδιστές απέναντι σε ένα λαό που εξαθλιώνεται”, τόνισε ο κ. Καμμένος, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, ότι θριαμβολογεί.

“Είναι

απορίας άξιον πώς υπάρχει Πρωθυπουργός στον κόσμο που θριαμβολογεί όταν το ΑΕΠ της χώρας του θα συρρικνωθεί, όταν χρέος έχει εκτοξευτεί, όπως και η ανεργία”, είπε χαρακτηριστικά.

“Για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός, υπάρχει κονδύλι 63,5 δισ, ευρώ από δάνεια. Η ιστορία των ελλειμματικών προϋπολογισμών συνεχίζεται. Η Ελλάδα έχει πληρώσει 431 δισ. ευρώ σε χρεολύσια και τόκους. Το χρέος των τραπεζών μεταφέρθηκε στο χρέος των πολιτών. Οι δανειστές κέρδισαν αυτά τα χρόνια 50 δισ. ευρώ με τη συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης”, πρόσθεσε.

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι παραχωρεί την εθνική κυριαρχία στις Τράπεζες. “Πιστεύουμε στην Κοινότητα των Εθνών, όχι των τραπεζών”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε την «Ευρώπη των τραπεζιτών» και δήλωσε πως είναι υπέρ της Ευρώπης των λαών, και ότι δεν θα πρέπει οι επόμενες γενιές να πληρώσουν την Ευρώπη που έχει δημιουργηθεί. «Όλη η ιστορία είναι ο έλεγχος των τραπεζών στην Ευρώπη και τα έθνη», είπε και εκτίμησε ότι «ξεκινά μία αντίσταση» και στους λαούς και στις ΗΠΑ. Πρότεινε να υπάρξει μία «νέα συμφωνία» (new deal), όπως τη δεκαετία του 1930 στις ΗΠΑ.

Επεσήμανε ακόμη ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως ο Ε. Βενιζέλος υιοθετεί την εκτίμηση του Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «φούσκωσε» το έλλειμμα και «τον χειροκροτούν οι Βουλευτές της ΝΔ. Άμα σας χειροκροτούν οι Βουλευτές της ΝΔ, γιατί να μην νομίζετε ότι σας χειροκροτεί ο κόσμος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα