Καμμένος: Περιφερόμενος θίασος με ροζ ρόμπα ο Πάγκαλος

Καμμένος… μαινόμενος από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έβαλε πολλούς στο «στόχαστρό» του, με την κυβέρνηση να συγκεντρώνει τα περισσότερα βέλη.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση καταπατά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες,καθώς καταργεί τη Βουλή με «Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου που προβλέπονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις , μεταξύ αυτών και η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ασυλίας της χώρας, ο πλούτος της χώρας και όσα αφορούν τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Είναι παράβαση του Συντάγματος. Είναι Συνταγματική εκτροπή όταν η κυβέρνηση αρνείται να δώσει λόγο στο κοινοβούλιο».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στάθηκε στο γεγονός ότι εκχωρείται η εθνική κυριαρχία κατά τη γνώμη, ενώ αναφέρθηκε και στον Πάγκαλο, το οποίο αποκάλεσε: «περιφερόμενο θίασο με ροζ ρόμπα»!

Επίσης μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη με τον Αιμίλιο Λιάτσο και τη συγγνώμη που του ζήτησε ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ: «Καταδικάστηκε σήμερα ο Λιάτσος και ομολόγησε στο δικαστήριο λέγοντας ότι τα πρωτοσέλιδα ήταν αναλήθειες που του τα έδωσαν τρίτοι. Ότι ζητεί συγνώμη γιατι κάποιοι ήθελαν να εκτρέψουν την συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα όπως επιχείρησαν να το κάνουν πριν από μια εβδομάδα. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος» είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πάγκαλο: «Κάποιοι είναι περιφερόμενοι θίασοι , περιφερόμενοι με ροζ ρόμπες που την μια μέρα λένε μαζί τα φάγαμε και την άλλη υποδεικνύουν την εξαφάνιση εκείνων με τους οποίους διαφωνούν».

Κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για επιχείρηση αλληλοκάλυψης σκανδάλων όπως αυτό των ναυπηγείων Σκαραμαγκά «με δεκανίκι την ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα