Κι όμως, οι New Kids on the Block υπάρχουν ακόμη

Τους θυμάστε;; Κι όμως οι New Kids on the Block υπάρχουν ακόμα! Το συγκρότημα που είχε κάνει την εμφάνισή του τη δεκαετία του ’80 και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του, επέστρεψε!!

Πριν περίπου ένα μήνα έκανε την κυκλοφορία του το νέο single τους, «Remix (I Like The)» από το album τους «10» το οποίο αναμένεται μέσα στον Απρίλιο. Στο video clip του τραγουδιού πρωταγωνιστεί η ηθοποιός

Artemis Pebdan όπου υποδύεται το ρόλο μιας συνεσταλμένης κοπέλας η οποία σιγά σιγά και κατά τη διάρκεια του 4λεπτου περίπου video, μεταμορφώνεται σε party-girl.

Φυσικά στο video βλέπουμε και τους Donnie Wahlberg, τους δίδυμους Jordan Knight and Jonathan Knight, τους Joey McIntyre και Danny Wood, όλοι να δείχνουν ιδιαίτερα τυπικοί και επίσημοι μέσα στα κοστούμια τους. Αν και το νέο τραγούδι τους δείχνει πολύ πιο ώριμο σε σύγκριση με τους ήχους που μας είχε συνηθίσει το γκρουπ, το σκηνικό και οι χορογραφίες «ξυπνούν» αναμνήσεις των NKOTB απ’ τα 80’s.

Τα πέντε μέλη του γκρουπ αναμένεται να έχουν την ίδια απήχηση στους παλιούς fans τους αλλά και σε καινούργιους θαυμαστές με το δυναμικό come back τους, μιας και ετοιμάζονται και για την περιοδεία τους στα τέλη Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα