Κωνσταντοπούλου: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκαλύπτουν την αλήθεια

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – χωρίς να θελήσει να αναφερθεί σε ονόματα – σημείωσε με δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι μέσα στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται πρόσωπα προερχόμενα και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και έχουν δημοσίως αποκαλυφθεί σχέσεις νυν και πρώην κομματικών και κυβερνητικών προσώπων από τα δύο κόμματα με καταθέσεις ή πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα.

Για το λόγο

αυτό και πιστεύει πως ο κ. Μαρκογιαννάκης, αλλά και τα μέλη που έχουν ορίσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην Προκαταρκτική Επιτροπή, βρίσκονται εκεί για να κάνουν επικοινωνιακή, πολιτική και ποινική διαχείριση.

Είπε μάλιστα, ότι έχουν στόχο να υποθάλψουν πρόσωπα που έχουν ευθύνες για να μην λογοδοτήσουν και να συσκοτίζουν τις πτυχές της απόφασης που ο λαός πρέπει να γνωρίζει.

Αναφερόμενη στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή, είπε ότι «η συμπεριφορά αυτών των μελων της επιτροπής ήταν να προστατευθεί ο κ. Βενιζέλος» ο οποίος όπως είπε αρνούνταν πεισματικά να δώσει απαντήσεις για την ουσία της υπόθεσης.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι προκάλεσε ένα απολύτως προβλέψιμο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος και άλλα πρόσωπα της επιτροπής, διαχειρίστηκαν την ένταση που οδήγησε στη γνωστή εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα