Μια ξεχωριστή… στέψη για την Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow στέφθηκε ως ‘η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου’ σύμφωνα με το περιοδικό People. Στην εμφάνισή της στην εκπομπή ‘The Ellen DeGeneres Show’, η ηθοποιός ξαφνιάστηκε όταν τρεις άντρες στρίπερ ήρθαν γύρω της και της φόρεσαν την τιμητική κορδέλα και το στέμμα, σε μία χιουμοριστική ‘στέψη’.

Η Paltrow μίλησε για το πόσο σοκαρίστηκε όταν έλαβε από τον, επί 22 χρόνια υπεύθυνο επικοινωνίας της, Stephen Huvane, ένα email

όπου την ενημέρωνε για τον τίτλο που της είχε δοθεί.

«Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα συνέχεια και σκεφτόμουν ότι μάλλον ο Stephen έκανε λάθος και ήθελε να το στείλει κάπου αλλού. Δεν πίστευα ότι το όνομά μου ήταν γραμμένο εκεί. Μίλησα μέχρι και στον ψυχολόγο μου γι’ αυτό», δήλωσε η έκπληκτη ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του ‘Iron Man 3’, φορώντας ένα διάφανο, αποκαλυπτικό φόρεμα. Μίλησε για την περιποίηση-προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να φορέσει το φόρεμα αυτό και πόσο άβολα αισθάνθηκε, μιας και εξαιτίας της διαφάνειας του φορέματος, δεν έπρεπε να φορέσει εσώρουχα.

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη την ημέρα. Από ‘πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου’ ένιωσα η πιο ‘γελοία γυναίκα’ του κόσμου», είπε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα