Ντόρα: Το “success story” μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ

«Η Ελλάδα εκπέμπει εικόνα σταθερότητας» τόνισε η μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι «πήγαμε να το χαλάσουμε με την ιστορία της ΕΡΤ», ενώ προσέθεσε ότι η υπάρχει καθυστέρηση στις διαρθρωτικές αλλαγές.

Επίσης, χαρακτήρισε σωστή κίνηση τη μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκτιμώντας ότι θα αποδώσουν καλύτερα.

Κληθείσα να σχολιάσει το

σλόγκαν «success story», απάντησε «δεν μου αρέσουν τα σλόγκαν γιατί γίνονται εύκολα μπούμερανγκ».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα ήθελε την κυβέρνηση τρικομματική, καθώς είχε μεγαλύτερη παρέμβαση στην κοινωνία, αλλά είχε και αδυναμίες. Όπως είπε έπρεπε η ΔΗΜΑΡ να παίρνει αποφάσεις και να μην ταλαντεύεται.

Αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή, είπε ότι αγανακτισμένοι πολίτες έστειλαν στη Βουλή «καραγκιόζηδες, νεοναζί και φασίστες», ενώ τόνισε ότι «ο κόσμος θα καταλάβει τι καραγκιόζηδες είναι από τη στιγμή που εμείς κάνουμε τη δουλεία μας, αντί να τσακωνόμαστε». Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δε θα μπορούσε να συνεργαστεί με φασίστες και νεοναζί.

Για το Δημόσιο, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης «δεν μπορεί να κάνει θαύματα».

Τέλος, σχολιάζοντας την πολιτική του πρωθυπουργού, είπε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί μία πολιτική για την οποία έδωσα μάχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα