Ο Robert Downey Jr. μετανιώνει για τις… εξαρτήσεις

Μία πιο πειθαρχημένη νιότη εύχεται να είχε ο Robert Downey Jr, όταν ήταν στα 18 του χρόνια, έτσι ώστε να είχε αποφύγει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο 48χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών από πολύ μικρός, μιμούμενος τον πατέρα του Robert Downey Sr, ο οποίος έκανε συχνά χρήση ουσιών στο παρελθόν. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun, αισθάνεται ότι η ζωή του θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν ο πατέρας του είχε θέσει κάποια όρια όταν ο ίδιος ήταν ακόμα παιδί.

Ο σταρ

ευγνωμονεί τη δεύτερη σύζυγό του Susan, την οποία παντρεύτηκε το 2005, που τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και του στάθηκε σε όλη αυτή την περιπέτεια. «Βρήκα την πειθαρχία που μου χρειαζόταν από εκείνη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως εκείνη τον έκανε να ξαναδεί τη ζωή με ενδιαφέρον και να ξανακάνει μελλοντικά όνειρα.

Ο Robert ο οποίος ξεκίνησε να κάνει χρήση μαριχουάνας από τα 6 του, είναι ‘καθαρός’ από χρήση ουσιών από το 2003 αλλά παραδέχεται πως ο εθισμός του στα ναρκωτικά τον έκανε να καταστρέψει σχεδόν την καριέρα του στον κινηματογράφο, όπως επίσης να διατηρεί μία αρνητική στάση για τα πάντα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα