Ο “Χάρι Πότερ” θέλει να παίξει στον “Πόλεμο των Άστρων”

Τέλος οριστικά λέει στον ‘Χάρι Πότερ’ ο Daniel Radcliffe, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο ‘Time Out:London’, δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναφορέσει ποτέ την κάπα του μάγου, ακόμα κι αν υπήρχε ποτέ συνέχεια των ταινιών του θρυλικού ήρωα.

«Ακόμα κι αν η συγγραφέας αποφάσιζε να γράψει κι άλλο βιβλίο, πράγμα απίθανο, θα έπρεπε να το σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά αν θα το ξαναέκανα. Πάσχισα τόσο να καταφέρω να ‘βγάλω’ αυτόν τον χαρακτήρα από πάνω μου, που θα δίσταζα πολύ να γύριζα πάλι σ’ αυτόν. Είμαι 23 ετών πια, άρα πολύ μεγάλος για να φοράω την στολή ενός μαθητή», είπε ο ηθοποιός.

Ο Radcliffe

δήλωσε επίσης ότι δεν θα τον πείραζε καθόλου να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο νέο Star Wars. Όπως είπε αν το πρώτο, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά, πάει καλά και στο μέλλον γυριστούν και τα άλλα 2 όπως λέγεται, θα ήθελε πάρα πολύ να λάβει μέρος σε κάποιο, από αυτά. Αν όχι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα σε κάποιον δεύτερο.

«Το να έπαιζα σε κάποιο ‘Star Wars’ θα ήταν φανταστικό! Θα ήταν πραγματικά υπέροχο!!», δήλωσε ενθουσιασμένος ο νεαρός ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα