Ο Κοτρώνης φτιάχνει το γήπεδο στην Ύδρα

Μια δέσμευση την υλοποίηση της οποίας η τοπική κοινωνία ανέμενε επί πολλά χρόνια, πριν δηλαδή ο ίδιος αναλάβει τα ηνία της δημοτικής αρχής, έκανε πράξη ο Άγγελος Κοτρώνης στην Ύδρα, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου του νησιού.

Το γήπεδο ήταν μια από τις πολλές εκκρεμότητες που κληρονόμησε η δημοτική αρχή του Άγγελου Κοτρώνη από την προηγούμενη, και χρειάστηκαν οι συντονισμένες και

επίμονες προσπάθειες του σημερινού δημάρχου, ώστε να παρακαμφθούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια του παρελθόντος, και το έργο να βρίσκεται πλέον στη φάση της πραγματοποίησης των απαιτούμενων εργασιών.

Η ολοκλήρωση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ύδρας εντάσσεται σε μια σειρά από αρκετά ακόμη σημαντικά έργα υποδομής και ουσίας για την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού, που ο Άγγελος Κοτρώνης θα παρουσιάσει ολοκληρωμένα τους προσεχείς μήνες.

Σημειώνεται ότι, η δρομολόγηση των εργασιών στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ύδρας κατέστη εφικτή ως αποτέλεσμα της θετικής συνεργασίας της δημοτικής αρχής με την Περιφέρεια Αττικής, και της αντιπεριφέρειας Νήσων, η οποία και σήκωσε το βάρος της χρηματοδότησης του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα