Ο Μαδούρο έφερε για βοήθεια… τον Μαραντόνα

Στα χνάρια του προκατόχου του, Ούγκο Τσάβες πάνω στη μνήμη του οποίου άλλωστε “πατάει” για να εξασφαλίσει την εκλογή του στην προεδρία της Βενεζουέλας στην αυριανή αναμέρηση με αντίπαλο τον Ενρίκε Καπρίλες, ο Νικολά Μαδούρο έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία του στο πλευρό του… Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και προσωπικός φίλος του Ούγκο Τσάβες

μετέβη την Παρασκευή στον τάφο του εκλιπόντος ηγέτη της Βενεζουέλας, και ζήτησε από τους πολίτες της χώρας να συνεχίσουν την κληρονομιά του, εκλέγοντας τον… κληρονόμο του στην Προεδρία της χώρας.

“Μας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε. Έμαθε στη Λατινική Αμερική ότι μπορεί να βαδίσει μόνη της”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του “Ντιεγκίτο”, ο οποίος νωρίτερα είχε συμμετάσχει στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Νικολά Μαδούρο.

Οι εκλογές στη Βενεζουέλα πραγματοποιούνται αύριο, με τον 50χρονο Νικολά Μαδούρο να φαντάζει ακλόνητο φαβορί, απέναντι στον 40χρονο Ενρίκε Καπρίλες, ο οποίος είχε δοκιμάσει και στις εκλογές του 2012 να κερδίσει τον Ούγκο Τσάβες.

Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι σχεδόν 19 εκατομμύρια πολίτες, ενώ για την εκλογική διαδικασία έχουν επιλεγεί 14.000 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα