Ο “μολυβένιος στρατιώτης” για μικρούς και μεγάλους

Μουσικά καρουζέλ, πολύχρωμες σβούρες, παραμυθένια κουκλοθέατρα, εντυπωσιακές κούκλες και μπαλαρίνες συνθέτουν τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών. Από τον συναρπαστικό αυτό κόσμο δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος ήρωας του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο μολυβένιος στρατιώτης» που έχει κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Την αγαπημένη ιστορία του μεγάλου παραμυθά παρουσιάζει η ομάδα «Μαρμελάδα» κάθε Κυριακή στις 12 το πρωί στο στούντιο Μαυρομιχάλη (Μαυρομιχάλη 134). Πρόκειται για μία διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική, βιντεοπροβολές, ευφάνταστα κοστούμια και σκηνικά, που απευθύνεται

σε παιδιά ηλικίας 3 έως 10 χρονών.

Η ιστορία του μολυβένιου στρατιώτη είναι μια συναρπαστική περιπέτειας που ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, ενώ παράλληλα μεταφέρει αισιόδοξα μηνύματα για τη ζωή και τη διαφορετικότητα. Έχουν τα παιχνίδια δικά τους συναισθήματα και δική τους ιστορία όπως οι άνθρωποι; Πώς είναι να είσαι διαφορετικός από τους άλλους;

Υπάρχουν όρια στην αγάπη; Όλα αυτά και πολλά άλλα καλούνται να γνωρίσουν οι μικροί θεατρόφιλοι συμμετέχοντας παράλληλα στην παράσταση.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρίνα Βήλλου, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Αλεξάνδρα Χασάνι, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Μαρίνα Βήλλου. Μουσική παίζει ζωντανά ο Αντώνης Αθανασόπουλος. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 7 και στα 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα