Ο Τζήμερος ζητάει ισόβια για τον Προκόπη Παυλόπουλο!

“Ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Παυλόπουλος”… Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου του Θάνου Τζήμερου στην Athens Voice, με τον ιδρυτή της πολιτικής κίνησης “δημιουργία ξανά” να ζητάει την καταδίκη του καθηγητή και πρώην υπουργού Εσωτερικών των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας μετά το 2004, καθώς την κατηγορεί για “υπεξαίρεση” λόγω διορισμών και “κομματικού πελατειακού συστήματος”.

Ο Θάνος Τζήμερος

συνηθίζει να χρησιμοποιεί επιθετική ρητορική στον δημόσιο λόγο καθώς και την αρθρογραφία του, ενώ αναφορικά με τον Προκόπη Παυλόπουλο γράφει τα εξής: “Ο Παυλόπουλος υπεξαίρεσε από το δικό σου και το δικό μου ιδρώτα πάνω από 11 δισ., για την τακτοποίηση των συμβασιούχων.

Φυσικά, δεν ήταν ο μόνος. Αλλά η περίπτωσή του είναι case study. Kαι καθώς το κακό σπυρί φαίνεται ότι άρχισε να σπάει, είναι καιρός να μη λέμε μόνο τα πράγματα με το όνομά τους αλλά και τους πράξαντες. Τα πολλά λεφτά δεν ήταν στην απευθείας κλοπή. Ήταν στην έμμεση – τη νομότυπη, σ’ αυτή που τη βάφτιζαν κοινωνική πολιτική και διέλυσε και την κοινωνία και την παραγωγή και την ηθική και το μέλλον μας. Η ιστορία τούς χρωστάει ακόμα ένα πρωτοσέλιδο, σαν του Παπαγεωργόπουλου”, καταλήγει στο άρθρο του ο Θάνος Τζήμερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα