Παντρεύτηκε η κόρη του Ecclestone;

Πολλές φήμες κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα ότι η Tamara Ecclestone, το πανέμορφο μοντέλο και κόρη του δισεκατομμυριούχου, προέδρου της F1, Bernie Ecclestone, παντρεύτηκε τον καλό της Jay Rutland.

Πληροφορίες θέλουν τον διάσημο μπαμπά να ξοδεύει τουλάχιστον £650,000, κλείνοντας 73 δωμάτια στο Grand Hotel του St-Jean-Cap-Ferrat, για τον εορτασμό του γάμου της κόρης του στη Γαλλική Ριβιέρα, το οποίο όπως λέγεται κράτησε 4 ημέρες!

Άλλες πληροφορίες λένε πως 3,5 εκ. λίρες πήγαν μόνο

στη διασκέδαση των καλεσμένων, με μισής ώρας σόου από πυροτεχνήματα και μία guest εμφάνιση του Elton John. Στην δεξίωση που έγινε εμφανίστηκαν επίσης και οι Lionel Richie, Calvin Harris και Mark Ronson, οι οποίοι ερμήνευσαν κι εκείνοι δικά τους τραγούδια.

Διασημότητες όπως οι Jason Statham, Paris Hilton, Sean Connery, οι πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie με τη μητέρα τους Sarah Ferguson, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Η 28χρονη Tamara και ο 31χρονος Jay είχαν γνωριστεί τον περασμένο Ιανουάριο και όπως φαίνεται ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα γι’ αυτό και αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα