Πάτρα: παρενόχληση γυναίκας από επιδειξία

Σύμφωνα με το thebest.gr, αντιμέτωπη με μια απίστευτη περιπέτεια βρέθηκε 40χρονη Πατρινιά, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα επίθεσης από έναν επιδειξία, μέρα μεσημέρι, στην περιοχή της Πλαζ, όπου είχε πάει βόλτα με το σκύλο της, την επομένη των Χριστουγέννων, όπως αναφέρουν συγγενείς της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 40χρονη πήγε με τον σκύλο της περίπατο στην πλαζ, όπου κάποια στιγμή πέρασε μπροστά από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο Citroen, χρώματος μπορντό. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας εμφανίσιμος άντρας, γύρω στα 35, ο οποίος της

χαμογέλασε. Αρχικά η 40χρονη θεώρησε ότι το χαμόγελο του άγνωστου άνδρα είχε να κάνει είτε με τον σκύλο που τη συνόδευε είτε ότι ήταν μια απλή ένδειξη φλερτ εκ μέρους του, και γι’ αυτό και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Ωστόσο, πριν καν προσπεράσει η 40χρονη με το σκύλο της το αυτοκίνητό του, άνοιξε την πόρτα του και βρέθηκε αστραπιαία μπροστά της. Μόλις τον αντίκρισε, η 40χρονη έκπληκτη διαπίστωσε ότι ο άνδρας φορούσε μόνο ένα πουλόβερ και το… εσώρουχό του! Και πριν προλάβει να αντιδράσει, ο άγνωστος της άνοιξε την κουβέντα και στη συνέχεια της ζήτησε το τηλέφωνό της, ενώ ξεκίνησε να την φλερτάρει με έντονο και πιεστικό τρόπο. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Βλέποντας τον να γίνεται όλο και πιο φορτικός, έσπευσε να απομακρυνθεί, αλλά εκείνος γινόταν όλο και πιο επιθετικός.

Ευτυχώς, όμως, για την ίδια εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνάει από εκεί ένας άλλος άνδρας, στον οποίο εξήγησε τι συμβαίνει, ζητώντας του να τη συνοδεύσει για να ξεφύγει από τον άγνωστο, κάτι που έγινε.

Πάντως η γυναίκα φοβούμενη πιθανή οξεία αντίδραση από την πλευρά του αγνώστου και μήπως τον ξαναδεί μπροστά της, δεν κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Πάντως, το περιστατικό αυτό, και κυρίως ο τρόπος που εξελίχθηκε, δείχνει ότι ο άγνωστος άνδρας λειτούργησε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή έχουν παρουσιαστεί αρκετά παρόμοια κρούσματα και πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη. Και όλα αυτά, σε μια περίοδο που στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, παρατηρείται τον τελευταίο καιρό σημαντική αύξηση στα κρούσματα βιασμών ή απόπειρας βιασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα