Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Πού θα πάει, θα γυρίσει…

Quote: Τύχη είναι άθροισμα συμπτώσεων.

Χθεσινός απολογισμός: Αναζητείται… ρέντα επειγόντως! Όταν το η ισοπαλία στο Πόρτο – Μπενφίκα σου «σπάει» στο 90’, όταν το over στο Αστέρας – Ολυμπιακός δεν έρχεται ποτέ ελέω… Γιάχου (ντροπή, μόνο ντροπή…), όταν κοντράρεις με ισοπαλία την Αζαξιό που έχει παίξει όλος ο πλανήτης κι αυτή «σπάει» το διπλό, ε… δεν θέλει και πολύ. Καλά, για να μην πω τα γερμανικά που δεν πέρασε τίποτα, μακάρι να δω έναν που πήγε ταμείο χθες με Bundesliga!

Η

στήλη είναι ντεφορμέ. Σε δυάδα, τριάδα, πεντάδα και funbet πέρασαν μόνο το Χ ημίχρονο του Αστέρα (2.20) και ο άσος της Σούντσβαλ (1.73).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 10 ματς και 1 funbetεπενδύθηκαν 210 ευρώ (από 20 και 10 έκαστος, αντίστοιχα) και «γύρισαν» μόνο 78,6 ευρώ.

Με κακή διάθεση ύστερα από ορισμένες κακές ημέρες για τη στήλη, πόνταρα και πρότεινα σήμερα. Χωρίς να αλλάζω τακτική και σκέψη. Πού θα πάει, θα γυρίσει…

Ααλμποργκ – Μπρόντμπι: φασούλι το φασούλι μαζεύει πόντους η Μπρόντμπι, ούσα αήττητη στα τελευταία τρία, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία έξι και η Ααλμποργκ αποχαιρέτισε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με την ήττα 1-0 στο Σόντερισκε. «Παίζει» η ισοπαλία.

Γκενκ – Αντερλεχτ: παίζουν για… έκτη φορά φέτος και η Αντερλεχτ βρήκε τη… δασκάλα της στην Γκενκ, με ρεκόρ συνολικά 2-1-2. Αλλά απόψε κρίνεται ο τίτλος, η Γκενκ είναι.,.. μεθυσμένη ακόμη από την κατάκτηση του Κυπέλλου την Πέμπτη και η πρωτοπόρος δείχνει. Διπλό.

Εβερτον – Γουέστ Χαμ: περίεργο το κλίμα στο «Γκούντισον Παρκ» όπου θα εμφανιστεί για τελευταία φορά ως τεχνικός της Εβερτον ο Ντέιβιντ Μόγες. Η Εβερτον δεν έχει ήττα εκεί από το 1-2 από την Τσέλσι τον Δεκέμβριο και έχει να δεχθεί γκολ από το 3-1 επί της Ρέντινγκ στις 2 Μαρτίου, στην πρώτη από τις πέντε σερί νίκες από τις οποίες προέρχεται. Αλλά η Γουέστ Χαμ, όταν την υποτιμήσεις, τιμωρεί, είναι ασταθής μεν αλλά με μόνο μια ήττα στα τελευταία επτά ματς, κι αυτή από τη Σίτι. Πάω στην κόντρα.

Μάλαγα – Σεβίλλη: εσχάτως η Σεβίλλη παίζει καλά, «καθάρισε» νωρίς την Εσπανιόλ, λερδίζει τις εντυπώσεις με αρκετές φάσεις σε κάθε ματς την ώρα που η Μάλαγα είναι εκτός κλίματος. Καλοπληρωμένο το διπλό.

Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν: τα 4 από τα τελευταία 5 στο «Ζερλάν» ήταν over με… αποκορύφωμα το περσινό 4-4, η Λυών θέλει νίκη για να βγει στο CHL και η Παρί για να οριστικοποιήσει τον τίτλο αλλά κατεβαίνει χωρίς Τιάγκο Σίλβα, Τιάγκο Μότα, Βεράτι και Σιρίγκου! Κράτησα το over.

Μπόντο Γκλιμτ – Χοντ: η Χοντ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες αλλά στο «Απσμίρα» η Μπόντο έχει μόνο νίκες φέτος και όλες με διαφορά. Χαμηλός μεν ο άσος αλλά πιθανός.

Νόριτς – Γουέστ Μπρομ: μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά έχει η WBA, μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα η Νόριτς που προφανώς θέλει σαφώς πιο πολύ νίκη αλλά αγωνιστικά… σέρνεται. Κρατάω την ισοπαλία.

Σάντνες – Μόλντε: τρελο-ομάδες αμφότερες, ταχύ ρυθμό έχει στο παιχνίδι της η Σάντνες, «ξεμπούκωσε» η Μόλντε, πιθανό το over.

Φενερμπαχτσέ – Γαλατασαράι: άσος. Αναλυτικά το γιατί στις 1.200 λέξεις ανάλυσης του kingbet.net.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα