Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Στο… εξοχικό του Ράφα

Είναι η πρώτη φορά που από τα οκτώ ματς του Champions League, τα περισσότερα έχουν μεγάλες αποδόσεις στα φαβορί και όχι το αντίθετο (τουλάχιστον πέντε είχαν, ανά ημέρα, φαβοριτισμούς από 1.60 και κάτω). Επιγραμματικά…:

Αούστρια – Ατλέτικο: δεν έχει φοβηθεί το… μάτι σας με τα φαβορί που «σπάνε» φέτος στη διοργάνωση. Η λογική ορίζει διπλό Ατλέτικο από ημίχρονο αλλά η λογική έχει πάρει διαζύγιο από το στοίχημα.

Αρσεναλ – Ντόρτμουντ: το over είναι προφανές,

τόσο προφανές που κάνω δεύτερες σκέψεις ενθυμούμενος το 2-0 στο Λονδίνο της Αρσεναλ με τη Νάπολι. Over 3,5; Πιθανό, δεν αντιλέγω αλλά τα τέσσερα προηγούμενα ματς μεταξύ τους έληξαν όλα… 2-3 γκολ (2-0 και 2-1 στο Λονδίνο, 2-1 και 1-1 στο Ντόρτμουντ)! Μια μικρή μίζα στο over 1,5 στο ημίχρονο, που πληρώνει καλά.

Μαρσέιγ – Νάπολι: δις στο παρελθόν ο Ράφα Μπενίτεθ (με τη Λίβερπουλ) κάθισε στον πάγκο των φιλοξενούμενων στο «Βελοντρόμ» και μέτρησε ισάριθμεςνίκες (4-0 το 2007 και 2-1 το 2008) ενώ απέναντι στη Μαρσέιγ Μασσαλούς κατέκτησε το 2004 το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τη Βαλένθια. Με Ντόρτμουντ, Παρί και Νις οι Μασσαλοί γνώρισαν ισάριθμες ήττες και η επάνοδος του Ιγουαΐν ενισχύει σημαντικά τη Νάπολι. Διπλό, το πάθημα του Λονδίνου (πρέπει να) έγινε μάθημα…

Μίλαν – Μπαρτσελόνα: εκπληκτικό ότι αναμετρώνται για έβδομη φορά σε 770 ημέρες και συνολικά… 18η! Και προφανώς, αν και η φόρμα τους είναι η διαμέτρου αντίθετη, ούτε καν κοιτάω προς τη χαμηλή απόδοση του διπλού. Και έρχεται clasico το Σάββατο για την Μπάρτσα (υποδέχεται τη Ρεάλ) και στο «Σαν Σίρο» η φανέλα της Μίλαν ανέκαθεν αποκτά πολύ μεγαλύτερο… βάρος (και σας το γράφει ένας «ιντερίστα»). Προφανώς η αξία είναι είτε στο 1Χ της διπλής ευκαιρίας είτε στο +1 των «ροσονέρι».

Πόρτο – Ζενίτ: εξαιρετική ως τώρα η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, πάει… τρένο στην Primeira Liga, από 7 σερί νίκες (σε όλες σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ) και αήττητη στα τελευταία 11 (9-2-0) η Ζενίτ. Κρίσιμο βαθμολογικά το ματς, ειδικά για τους Ρώσους, κι αυτό με αποτρέπει από «καθαρό» ποντάρισμα στο over, εξ ου και επιλέγω το over 2,25.

Σάλκε – Τσέλσι: οι «κένιχσμπλαουεν» νίκησαν και τη Στεάουα και τη Βασιλεία και παίζουν με λιγότερη πίεση υποδεχόμενοι το φαβορί του ομίλου, με την Τσέλσι να έχει να σκέφτεται και το επερχόμενο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και με το διπλό να πιέζεται από χθες, η πρώτη μου σκέψη ήταν ποντάρισμα στην ισοπαλία αλλά εντέλει το άφησα στην άκρη.

Σέλτικ – Αγιαξ: μονόδρομος η νίκη για τη Σέλτικ στη μάχη της 3ης θέσης και, για να περάσεις από τη Γλασκώβη θέλει, εκτός από ποιότητα (που την έχει ο Αγιαξ) και αντοχή στο… ξύλο των Σκωτσέζων. «Σοφτ» ομάδα στον τομέα αυτό ο «Αίας», εξ ου και πόνταρα στον άσο.

Στεάουα – Βασιλεία: η φόρμα των Καρπάθιων εντός συνόρων (8-1-0, πρώτοι αν και με δύο ματς λιγότερα) δεν αποτυπώνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου ηττήθηκαν από Σάλκε και Τσέλσι δίχως καν να σκοράρουν. Η Βασιλεία έπιασε στον… ύπνο την Τσέλσι αλλά έπεσε στην ίδια της την παγίδα με τη Σάλκε, προφανώς με βαθμό απόψε θα έχει προβάδισμα για την 3η θέση. Ο ρουμάνικος Τύπος διαρκώς εκθειάζει τη φετινή Στεάουα και το, όντως εξαιρετικό και επιθετικό, παιχνίδι της. Ασος η επιλογή μου, από τη στιγμή που άσος είναι αουτσάιντερ τιμή.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα