Προβλέψεις για το σημερινό στοίχημα: Το σώμα στη Βάρναμο, το μυαλό… στην παραλία

Μια, και μόνο, προτασούλα για σήμερα Σάββατο, 21 Ιουλίου. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η στήλη δίνει (ελέω διακοπών) ξανά ραντεβού την Τρίτη 13 Αυγούστου.

Βάρναμο – Λιουνγκσκίλε: αδικεί εαυτόν, το έχω γράψει ξανά, η Βαρνάμο που είναι προτελευταία, εντός «Φινβεντσβάλεν» έχει μόλις 1-0-4 ρεκόρ (νίκησε μόνο την Μπράγκε) ενώ η Λιουνγκσκίλε έκανε δύο διπλά στην αρχή (ΓΚΑΪΣ και Μπράγκε) και έκτος υπέστη τέσσερις διαδοχικές ήττες εκτός έχοντας 2-05. Λογικό να παίξει αμυντικά, η Βαρνάμο δείχνει ότι… δεν μπορεί και, κόντρα σε όλα, πήγα αυθόρμητα στον άσο.

Φάλκενμπεργκ – Εστερσουντ:

οι γηπεδούχοι υπέστησαν ήττες στα τελευταία δύο στην έδρα τους, επικίνδυνη η Εστεεσουντ αν υποτιμηθεί. Ματς για κόντρα, αν η Εστερσουντ… ξεψαρώσει και βγάλει το α’ ημίχρονο με ισοπαλία ή το πολύ ένα γκολ πίσω.

Λωζάννη – Γιουνγκ Μπόις: ναι, όλα δείχνουν διπλό μιας και η Γιουνγκ Μπόις μπήκε δυναμικά με το 2-0 επί της Σιόν αλλά στη μέρα του ο Ισπανός μέσος Γκάμπρι μπορεί να κάνει τη Λωζάννη πιο ανταγωνιστική, πάντως συνολικά η ομάδα στην πρεμιέρα δεν ήττα καλή και δίκαια έχασε στη Λουκέρνη. Κράτησα την ισοπαλία.

Βίμποργκ – Ράντερς: η Βίμποργκ επέστρεψε στα «σαλόνια» ύστερα από πέντε χρόνια και με ρεκόρ 11-5-1 πέρυσι στην έδρα της αν μη τι άλλο θυμίζει την ομάδα που ποντάραμε (τη θυμάστε ε;) παλιά και έφερνε μεγάλους άσους. Τιμή και δόξα! Η περσινή ονειρώδης χρονιά της Ράντερς δύσκολα θα επαναληφθεί.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα