Ρεκόρ πρωτιάς για τη Rihanna

Ρεκόρ πρωτιάς για τη Rihanna στα Billboards με τα περισσότερα τραγούδια στην πρώτη θέση. Η όμορφη τραγουδίστρια συναγωνιζόταν με την Katy Perry μέχρι στιγμής, με 9 τραγούδια η καθεμία στην πρώτη θέση των charts.

Όμως το single «Stay» της Rihanna, το οποίο ανέβηκε από την δεύτερη θέση στην πρώτη αυτή την βδομάδα, την ανέδειξε αυτόματα στην τραγουδίστρια με τις περισσότερες νούμερο

1 θέσεις στα τραγούδια της, τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Rihanna μπήκε για πρώτη φορά στο Νο1 με το τραγούδι της “SOS”, το 2006. Η 25χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει την ίδια θέση επίσης και για τα τραγούδια της “Take a Bow,” “Disturbia,” και “Live Your Life,” “Rude Boy,” “Love the Way You Lie” και “Only Girl (In The World),” όπως επίσης και για το “S&M.” Το πιο επιτυχημένο τραγούδι της Rihanna θεωρείται το ‘We found love’ που ερμηνεύει με τον Calvin Harris, το οποίο έμεινε στη Νο1 θέση επί 8 συνεχόμενες εβδομάδες!

Το 10ο τραγούδι της Rihanna που κατακτά την πρώτη θέση, “Stay” το οποίο ερμηνεύει με τον Mikky Ekko, είναι το πιο πρόσφατο single της τραγουδίστριας από το έβδομο album της, ”Unapologetic”.

Keywords
Τυχαία Θέματα