Ρουπακώτης: Κάποια… ένσημα μου λείπουν

(Photo: Eurokinissi)

Με ρητορική άνεση για το πολιτικό μέλλον του εμφανίστηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

“Κάποια… ένσημα μου λείπουν”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αντώνη Ρουπακιώτη, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει προσωπική αγωνία για το μέλλον του στην κυβέρνηση, στο περιθώριο της κόντρας που είχε με το Μέγαρο Μαξίμου και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο, στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης

εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη μάχη, και να φτάσει στη Βουλή μια από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τα κόμματα, ώστε να πέσει στη συνέχεια η ευθύνη στους ώμους των βουλευτών όλων των κομμάτων.

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης τόνισε με νόημα ότι χάρη στις δικές του παρεμβάσεις υπάρχει μια “διαφορετικότητα” στην κυβέρνηση, ενώ αποκάλυψε ότι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης ήταν εκείνος που έφερε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο προσκήνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα