Σοκαρισμένος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης από τη δολοφονία της 34χρονης

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης, δεν έκρυψε τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία της 34χρονης Ζωής, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Πρόκειται για τερατούργημα και δεν το έχω συναντήσει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το xanthipress.

Ο κ. Γκοδοσίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε, ο 27χρονος ιδιοκτήτης οπωροπωλείου (Χ. Παπάζογλου όπως πανθομολογείται) προσέγγισε το θύμα έξω από την είσοδο της οικοδομής της, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο

Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και την περιέλουσε με βενζίνη πριν την βάλει φωτιά.

Ο δράστης ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα εξ αποστάσεως και το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό. Ήταν πιωμένος, κατά δήλωσή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές ενώ κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού πέρυσι, είχε προφυλακιστεί για 5 μήνες και στη συνέχεια αθωώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Η αστυνομία ταυτοποίησε παλαμικό αποτύπωμα σε αυτοκίνητο της πυλωτής πριν οδηγηθεί στο δράστη, τον οποίο προσήγαγε και ανέκρινε από το απόγευμα της Πέμπτης. Επίσης βρήκε το κινητό της κοπέλας στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια έρευνας παρουσία εισαγγελέως, το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαρισμένος, Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, 34χρονης,sokarismenos, astynomikos diefthyntis xanthis, 34chronis