Συγκινητικός ο Bradley Cooper για την οικογένειά του

Μία συνέντευξη εκ βαθέων έδωσε ο Bradley Cooper στο περιοδικό Details για το τεύχος Μαΐου.

Ο 38χρονος υποψήφιος για Oscar ηθοποιός, δήλωσε πως θα ήθελε να τον λαμβάνουν πιο σοβαρά υπόψη τους στο χώρο και να μην τον ‘συνδέουν’ με τους ρόλους που ενσαρκώνει, οι οποίοι συνήθως είναι ρόλοι όχι και τόσο σοβαρών γυναικοκατακτητών.

Μίλησε επίσης για τον πατέρα του

τον οποίο έχασε πριν 2 χρόνια, για την μητέρα του με την οποία ζει αυτό τον καιρό και για το γεγονός ότι θα ήθελε να φτιάξει και την δική του οικογένεια κάποια στιγμή. Εξομολογήθηκε πόσο συγκλονιστική εμπειρία ήταν το να είναι δίπλα στον πατέρα του τη στιγμή που έφευγε από τη ζωή και πόσο αυτό τον έκανε να δει με τελείως διαφορετικό μάτι την ιδέα του θανάτου.

Αυτή την εποχή ο Cooper ζει με την μητέρα του, Gloria και εξηγεί πως στην οικογένειά του ήταν πάντα πολύ δεμένοι όλοι μεταξύ τους. Ο θάνατος του πατέρα του ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για όλους τους, ήταν όμως και ένας λόγος να παραμείνουν το ίδιο δεμένοι. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο επέλεξε να συνεχίζει να ζει με την μητέρα του, η οποία όπως λέει είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο χαίρεσαι να περνάς το χρόνο σου.

Από την στιγμή που ο Cooper προέρχεται από μία τόσο δεμένη οικογένεια, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς αν τελικά θα ‘σπάσει’ αυτό τον δεσμό κάποια στιγμή έτσι ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα για μία δική του οικογένεια. Πάνω σ΄ αυτό είπε: «Φυσικά και μου έχει περάσει από το μυαλό. Ελπίζω να ζήσω αυτή την εμπειρία στη ζωή μου. Είδα πόση χαρά έδωσε η πατρότητα στον δικό μου πατέρα κι ελπίζω να μου συμβεί και ‘μένα. Περνάς από διάφορα στάδια στη ζωή σου και η πατρότητα είναι ένα από τα φυσιολογικά στάδια που συναντάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα