Τα ξαναβρήκαν Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης

Στη φάση της… συγκατοίκησης, τουλάχιστον στο σκέλος που αφορά την κοινή ανησυχία για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα του πολιτικού και ιδεολογικού χώρου της Κεντροαριστεράς βρίσκονται η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο άλλοτε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν και πάλι κοντά,

και το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις και ζυμώσεις, αναπτύσσοντας τον κοινό προβληματισμό τους για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης είχαν δημιουργήσει, από κοινού με τον Ανδρέα Λοβέρδο και στη συνέχεια με την προσθήκη του Ηλία Μόσιαλου τη νέα… “ομάδα των 4″, επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου, που στόχευε στη διαμόρφωση μιας ενιαίας ατζέντας, ώστε να διεκδικηθεί η ηγεσία του Κινήματος, τη στιγμή που θα ετίθετο τέτοιο θέμα για τον γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Στην πορεία ωστόσο η συμμαχία χάλασε, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αποτέλεσμα να διεκδικήσει και να κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να αποχωρήσει, χωρίς αντίπαλο.

Η αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ, και η δημιουργία της ΡΙΚΣΣΥς, φαίνεται ότι αλλάζει και πάλι τα δεδομένα, με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση να βρίσκονται και πάλι στο ίδιο μετερίζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα