Το επαγγελματικό διαζύγιο της Miranda Kerr

Φήμες θέλουν την Miranda Kerr να μην ανήκει πλέον στους ‘Αγγέλους’ της Victoria’s Secret. Το διάσημο, πανέμορφο μοντέλο συνεργαζόταν εδώ και 6 χρόνια με τον διάσημο οίκο εσωρούχων όμως, όπως ακούγεται, δεν έγινε ανανέωση του συμβολαίου της.

Σύμφωνα με τη US Weekly, πολλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι το 3ετές συμβόλαιο του μοντέλου, αξίας 1 εκ. δολαρίων με την μάρκα εσωρούχων δεν ανανεώθηκε, εξαιτίας της ‘δύσκολης φήμης’ του μοντέλου. Ακόμα χειρότερο ακούστηκε, ότι η Kerr δεν ‘πούλαγε’ τόσο στη VS, αντίθετα με κάποιους άλλους ‘Αγγέλους’

όπως οι Alessandra Ambrosio and Candice Swanepoel.

Σε αντίθεση με όλες αυτές τις πληροφορίες έρχονται οι δηλώσεις του Ed Razek, διευθυντή marketing της Victoria Secret, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Miranda Kerr, χαρακτηρίζοντάς την ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα μοντέλα στην ιστορία της μόδας. Ανέφερε επίσης ότι δούλευε πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό και ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στην συνεργασία τους.

Ο Razek, προκειμένου να ‘σβήσει’ κάθε ίχνος κακιάς φήμης φρόντισε να τονίσει ότι το μοντέλο θα λάβει μέρος κανονικά στην φετινή επίδειξη μόδας της Victoria Secret κι ότι δεν έχουν κανένα σκοπό να σταματήσουν να συνεργάζονται μαζί της.

Πάντως είναι, δεν είναι ‘Άγγελος’ στο μέλλον, η Miranda Kerr σίγουρα δεν πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να βρει κάποια άλλη δουλειά στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα