Το ΚΚΕ γιορτάζει και… αλλάζει (;)

Αύριο Κυριακή στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πολιτική-πολιτιστική εκδήλώση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 94 ετών από την ίδρυση του κόμματος.

Η Αλέκα Παπαρήγα είναι εκείνη η οποία θα εκφωνήσει πολιτική ομιλίαμ ενώ τη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν ακόμη ο Χούλιο Ντινάζ εκ μέρους των Λαών της Ισπανίας, και ο Κεμάλ Οκουγιάν από το ΚΚ Τουρκίας.

Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι:  Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης,

Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιαράς, Τρίφωνο: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χορωδία «Εμπρός». Μουσική Διεύθυνση:Τάσος Καρακατσάνης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κώστας Σταματόπουλος.

Η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκτιμάται ότι η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ αναμένεται να αναφερθεί στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται για το κόμμα, και στη νέα πορεία την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει, προκειμένου να ανακτήσει κυριαρχικό ρόλο στον χώρο της Αριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα