Βενιζέλος: Δεν δέχομαι από κανέναν υποδείξεις

Στη δευτερολογία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος  ξεκαθάρισε ότι δεν ταυτίζεται το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, απλώς υπάρχει συνεργασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης εθνικής ανάγκης.

 Για το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι έχασε τη δύναμή του και πλέον δεν είναι της… μόδας, ενώ όσον αφορά τα εσωτερικά του κόμματος επισήμανε ότι έχει διαφυλάξει την ενότητα του

ΠΑΣΟΚ, αποδέχεται κάθε προσωπική αμφισβήτηση, αλλά δε δέχεται υποδείξεις.

 Τέλος κάλεσε το στελεχιακό δυναμικό της παράταξης να ενεργοποιηθεί ενόψει συνεδρίου και όπως τόνισε στόχος του είναι να θωρακίσει την παράταξη απέναντι στο παρασκήνιο, στο μικρομεγαλισμό, τις προσωπικές πόζες και την παραδημοσιογραφία.

Τα κυριότερα σημεία της δευτερολογίας του Ευάγγελου Βενιζέλου:

 «Δεν ταυτιζόμαστε με τη Ν. Δημοκρατία, αλλά συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της κυβέρνησης εθνικής ανάγκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την δύναμή του δεν είναι πλέον της μόδας».

«Τέρμα η εσωστρέφεια και προσωπικές προσκλήσεις θα απευθύνω ενόψει συνεδρίου και διαγραφές δεν θέλω να κάνω, τους θέλω όλους μέσα. Αποδέχομαι κάθε προσωπική αμφισβήτηση, αλλά μέσα στους κόλπους της παράταξης. Έχω διαφυλάξει την ενότητα του κόμματος, δεν δέχομαι υποδείξεις. Βρίσκομαι σε εκτέλεση εθνικού και παραταξιακού καθήκοντος, δεν με δελεάζει η κυβερνητική και παραταξιακή εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ θέλει  κυβέρνηση τετραετίας εγγυάται την πολιτική και οικονομική σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή δε συμβιβάζεται με την τρίτη θέση ή το δεύτερο ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα