Dacia:Το νέο Spring Extreme η νέα ηλετρική πρόταση

Η Dacia επεκτείνει την γκάμα του μικρού ηλεκτρικού της μοντέλου με το νέο Spring Extreme, μοντέλο που παρουσιάστηκε προσφάτως στην έκθεση αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις πιο σβέλτες επιδόσεις και τη μεγαλύτερη αυτονομία του. Συγκεκριμένα, το νέο Spring Extreme, φέρει έναν αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 65 ίππους. Ο νέος κινητήρας θα προσφέρεται μόνο με την έκδοση Spring Extreme

και θα συνδυάζεται με νέο κιβώτιο ταχυτήτων, που θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την καλύτερη ανάκτηση ενέργειας και τη μεγαλύτερη αυτονομία.

Χάρη στον νέο κινητήρα Electric 65, το Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 χλμ. σε μικτό κύκλο και 305 χλμ. στην πόλη. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να λανσαριστεί και στην Ελλάδα η βασική έκδοση του νέου Spring, που θα κερδίζει το κοινό του με τη χαμηλότερη τιμή. Θα προσφέρεται με μπαταρίες χωρητικότητας 26,8kWh, που θα χαρίζουν στο μοντέλο με μήκος 3,7 μέτρα, αυτονομία που ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα. Η τελική του αγγίζει τα 130 χλμ./ώρα και ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 45 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα