Αδιανόητες εικόνες στη Σαλαμίνα: Αστυνομικός επιτέθηκε σε ζευγάρι – Δείτε το βίντεο

Σε μία σοβαρή καταγγελία, συνοδευόμενη με το αντίστοιχο βιντεοληπτικό υλικό, προχώρησε ένα ζευγάρι στη Σαλαμίνα το οποίο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως αποκλειστικά το Live News και οι φωτογραφίες των ανθρώπων που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στα καλά καθούμενα αποτυπώνουν καρέ – καρέ τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας σε επαρχιακό

δρόμο της Σαλαμίνας.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Αυτό το γεγονός έγινε χθες και είμαι ακόμα σοκαρισμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω, ήταν μελετημένα. Ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε ο σύζυγός της. Σε έναν στενό δρόμο διασταυρώθηκαν με το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Τότε, όπως καταγγέλλουν, ο αστυνομικός επιτέθηκε αρχικά λεκτικά.

«Ερχόταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έκοψε ταχύτητα ο σύζυγος, ο κύριος φαίνεται ότι βιαζόταν πολύ. Σταμάτησε το αμάξι, κατεβαίνει, σπάει με το πόδι του το φανάρι το αριστερό, μπαίνει μέσα να φύγει, κατεβαίνουμε εγώ με τον σύζυγο από το αυτοκίνητο», είπε η καταγγέλλουσα.

Ο 27χρονος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, διέλυσε το φανάρι του αυτοκινήτου τους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Επέστρεψε στο όχημά του να φύγει, με το ζευγάρι να φωνάζει για να τον σταματήσει.

«Σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο. Πήγαμε με τον σύζυγό μου να του ζητήσουμε τον λόγο και πλησιάζοντας ο κύριος χτύπησε τον σύζυγό μου, τον πέταξε κάτω, είχε βγει μία κοπέλα από το αμάξι, της είπε μπες να φύγουμε, χτυπάει και εμένα, με πετάει κάτω».

Γρονθοκόπησε τον 66χρονο

Το αυτοκίνητο του αστυνομικού είναι σταματημένο. Ο 27χρονος βγαίνει και με μία γροθιά ξαπλώνει στον δρόμο τον 66χρονο, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στα γύρω σπίτια να φωνάζουν για να σταματήσει.

Ο 66χρονος καταφέρνει να σηκωθεί και τότε 27χρονος αστυνομικός τα βάζει με την γυναίκα. Την χτυπάει και τη ρίχνει κάτω στο δρόμο. Σαν από θαύμα δεν την παρέσυρε η μηχανή που πέρασε ακριβώς εκείνο το δευτερόλεπτο.

«Εμένα με χτύπησε στον λαιμό και έπεσα κάτω. Και εκείνη την ώρα ερχόταν μηχανάκι και η ρόδα ήταν κοντά στο κεφάλι μου και έκανε ελιγμό. Ο σύζυγός μου έφυγε με ΕΚΑΒ, ήταν πολύ πιο σοβαρά από εμένα και πήγε σε νοσοκομείο, εμένα με πήραν να πάω στο τμήμα να καταθέσω μήνυση», είπε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο αστυνομικός μετά τον ξυλοδαρμό να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται. Στις φωτογραφίες είναι τα σημάδια που άφησε ο 27χρονος στο σώμα, τόσο του 66χρονου, όσο και της 55χρονης συζύγου του. Εκδορές και μώλωπες είναι εμφανή, με τον 66χρονο να έχει υποστεί θλάση στα πλευρά.

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει. Χτυπήθηκε στα πλευρά. Τον χτύπησε στα πλευρά, ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε, για να μας γονατίσει», είπε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα πήγε στο τμήμα να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκαν, και τότε συνειδητοποίησε πως ο 27χρονος που τους χτύπησε είναι αστυνομικός.

«Ήταν εκεί ο κύριος που μας χτύπησε, έμαθα στην πορεία ότι είναι αστυνομικός στη ΔΙΑΣ. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουν όπλα, δεν ξέρω μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει. Εγώ τρόμαξα».

«Έχει επιτεθεί ξανά σε ηλικιωμένο»

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν αποκλειστικά στο LIVE NEWS πως ο 27χρονος αστυνομικός έχει επιτεθεί ξανά σε ηλικιωμένο άνθρωπο τον περασμένο Αύγουστο.

«Ήμασταν με τα μηχανάκια βόλτα τρεις φίλοι και έξω από μία εκκλησία είδαμε τον κύριο τον συγκεκριμένο, να χτυπάει έναν μεσήλικα 55-60 ετών. Όταν σταματήσαμε και ρωτήσαμε τι έγινε ρε παιδιά είπε ότι με κοίταγε στραβά και μου είπε τι κοιτάς ο ηλικιωμένος και πήγε και τον χτύπησε και ανταλλάξανε κάποιες γροθιές», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Τους βάζει η πολιτεία για να είναι δίπλα στους πολίτες, αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι πρέπει να μας προστατεύουν, κινδυνεύσαμε μέχρι και να χάσουμε τη ζωή μας», είπε η καταγγέλλουσα.

Σήμερα το πρωί το ζευγάρι πέρασε από ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τα χτυπήματα της επίθεσης και έχουν υποβάλλει μήνυση.

Η καταγγέλλουσα μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό περιέγραψε ότι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περαστικό αναγνώρισε το όχημα του δράστη στο Α.Τ και στην πορεία είδε και ίδιο τον αστυνομικό – δράστη.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα