Αυστραλία: Κροκόδειλος «επιτέθηκε» σε μηχανή κουρέματος γκαζόν

Ο Elvis, που ζει στο αυστραλιανό πάρκο, όρμησε στο χλοοκοπτικό, αρπάζοντάς το από τον διευθυντή και τον φύλακα του πάρκου και τραβώντας το κάτω από το νερό.

Ο κροκόδειλος μήκους πέντε μέτρων, «έπνιξε» τη μηχανή στο πάρκο κοντά στο Σύδνεϋ. Έπειτα κάθισε και παρατήρησε την «σύλληψή» του για περισσότερο από μια ώρα.

«Μόλις το πήρε, έκατσε για περισσότερο από μια ώρα και το φρουρούσε» είπε ο διευθυντής του πάρκου.

«Ήταν το βραβείο του, το τρόπαιό του. Εάν κουνιόταν και πάλι θα προχωρούσε σε επίθεση». Αυτή είναι

μια χαρακτηριστική συμπεριφορά κροκοδείλων. Αλλά ο Elvis, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κροκοδείλους στη Νότια Νέα Ουαλία, δήλωσε στο BBC o διευθυντής του πάρκου.

Ο φύλακας ενώ δελέασε τον Elvis στη άλλη πλευρά της περίφραξης της λίμνης με ένα κομμάτι κρέας από καγκουρό, ο διευθυντής του πάρκου πήδηξε μέσα στην λίμνη και ανέσυρε την μηχανή την οποία είχε μασήσει ο κροκόδειλος, με αποτέλεσμα να χάσει δύο δόντια.

Έχει εξαιρετικά μεγάλα δόντια - πολύ μεγαλύτερα από ότι οι περισσότεροι κροκόδειλοι, είπε ο διευθυντής του πάρκου

Ο Elvis, που συνελήφθη στην άγρια φύση και είναι πιθανόν περίπου 50 ετών, είναι ένας εκκεντρικός κροκόδειλος. Επιτίθονταν στα αλιευτικά σκάφη στο λιμάνι Δαρβίνου όταν πιάστηκε, είπε ο φύλακάς του.

Στο αγρόκτημα κροκοδείλων ήταν ο πρώτος κροκόδειλος που ήρθε αφού τον συνέλαβαν , ο οποίος έφαγε δύο από τις φίλες του.

Είναι γεμάτος από τεστοστερόνη που θεωρεί τα πάντα ως απειλή, ακόμα και τους πιθανούς συντρόφους τους είπε ο διευθυντής του πάρκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα