«Μπαίνουν» χρήματα στον Παναθηναϊκό

Έτσι, άμεσα θα «μπουν» κάποια χρήματα στο ταμείο του Παναθηναϊκού, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την ΟΥΕΦΑ.

Στην όλη διαδικασία έδωσαν το παρών οι Α. Βγενόπουλος, Α. Πολέμης, Θ. Γιαννακόπουλος και Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Ρακιτζής, ο οποίος τόνισε ότι συμφωνεί στην αύξηση και
επίσης θα ψηφίσει κάθε άλλη πρόταση που θα διευκολύνει τη διαδικασία.

Θέση προέδρου στη ΓΣ είχε ο κ. Βγενόπουλος και από την αρχή έδειξε διάθεση να επιτεθεί στον « Τζίγγερ ».

Η τιμή της μετοχής διαμορφώνεται στα 0, 33 ευρώ, ενώ η αύξηση του Μ. Κ. έκλεισε στα 15 εκατ. ευρώ. Θεωρείται αμφίβολο αν συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, αλλά εικάζεται ότι θα μπουν σύντομα περί τα 9 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό απαιτείται ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την ΟΥΕΦΑ. Από το ποσό αυτό, τα 2, 5 εκατ. πρέπει να καταβληθούν μετρητά και τα υπόλοιπα σε διακανονισμό, όπως είπε και ο Δημήτρης Γόντικας.

Μια έκπληξη υπήρξε από την πλευρά του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος γνωστοποίησε ότι έχει ήδη συγκεντρώσει 4 εκατ. ευρώ και θα συνεργαστεί με τον κ. Γόντικα προκειμένου να συμφωνηθεί με ποιόν τρόπο θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟ.Αν μπουν αυτά τα χρήματα με την αύξηση του Μ.Κ. τότε ο κ. Μαυροκουκουλάκης παίρνει ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών και γίνεται ένας εκ των μεγαλομετόχων.

Ο κ. Βγενόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «Είναι από τις πιο κρίσιμες Γ.Σ. στην ιστορία του Πανναθηναϊκού. Θλίβομαι με την απουσία του κ. Βαρδινογιάννη . Γνωστό είναι ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, σεβαστό και θεμιτό. Ομως η αποχώρηση πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο.. Θεωρώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης στην επιθυμία του να αποχωρήσει θα βρει κατανόηση και συμπαράσταση, αρκεί να μην γίνεται με τρόπο που καταστρατηγεί το νόμο, γιατί θα έχει νομικές ευθύνες».

Στη συνέχεια ο κ. Βγενόπουλος τόνισε ότι χάθηκαν έξι μήνες με την ιστορία με τους Αραβες και πρόσθεσε: « Ανεξαρτήτως τι θα συζητηθεί για τη ΓΗΠΕΛ, έχω κάνει δήλωση που ισχύει ότι έστω και αν η ΓΗΠΕΛ έχει τεράστιο πρόβλημα, εγώ θα συμμετάσχω στην αύξηση. Κάνω έκκληση όποιος θέλει να βοηθήσει. Θα βρεθεί λύση, ο ΠΑΟ είναι μεγάλο σωματείο. Οι λύσεις θα ήταν εύκολες αν ο κ. Βαρδινογιάννης επέλεγε την ομαλή αποχώρηση. Ξανακάνω έκκληση όχι για να βάλει χρηματα, αλλά για να φύγει από τη μπροστινή πόρτα και να αναλάβει τις ευθύνες του για τη ΓΗΠΕΛ».

Ο κ. Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι τουλάχιστον δύο άτομα θα συνεισφέρουν οικονομικά, ενώ υπέρ του Βγενόπουλου ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι χρήματα θα μπουν από Δευτέρα στην ΠΑΕ, με στόχο να πάνε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως δεσμεύτηκαν οι μέτοχοι. Ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε έτοιμος να βάλει χρήματα και ο Α. Πολέμης θα συμμετάσχει στην αύξηση με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που του αναλογεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα