Η χειραψία που δεν έγινε ποτέ

Στην παρουσίαση των ομάδων λοιπόν, ο Σουάρες, πέρασε μπροστά από τον Εβρά αρνήθηκε να του δώσει το χέρι και ο τελευταίος προσπάθησε να του το τραβήξει. Ο Σουάρες, χαιρέτησε τον Ντε Χέα, αλλά ο Φέρντιναντ που ακολουθούσε, αρνήθηκε επίσης να τον χαιρετήσει. Ο Σουάρες, έμεινε εκτός αγώνων για οκτώ ματς λόγω τιμωρίας, επειδή ο Εβρα κατήγγειλε ότι του επιτέθηκε φραστικά με ρατσιστικά σχόλια. Αυτό συνέβη στο ματς του πρώτου γύρου, στο «Ανφιλντ».
Ομως, ένταση υπήρξε και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στη φυσούνα, όταν ο Εβρα πήγε να ζητήσει το λόγο και ο Σκρτελ προσπάθησε να τον εμποδίσει. Με την
παρέμβαση των υπόλοιπων αλλά και των ανδρών ασφαλείας, οι παίκτες ηρέμησαν.

Οσον αφορά το ματς, κρίθηκε από τα λάθη στις άμυνες. Ο Ρούνι, εκμεταλεύτηκε δύο λάθη της άμυνας της Λίβερπουλ και μέσα σε τρία λεπτά (47' και 50' ) έδωσε προβάδισμα στη Γιουναιτεντ με 2-0. Στην πρώτο, εκμεταλευτηκε την ολιγωρία του Τζόνσον σε κόρνερ του Γκιγκς, ενώ στο δεύτερο, έγινε λάθος από τον Σπίρινγκ, έκλεψε ο Βαλέντσια και πάσαρε στον Ρούνι που πλάσαρε τον Ρέινα.

Η Λϊβερπουλ, άρχισε να πιέζει μετά το 70' (με την είσοδο των Μπέλαμι και Κάρολ), μείωσε στο 80' με τον Σουάρες (από λάθος του Φέρντιναντ), ενώ λίγο αργότερα, ο Ντε Χέα είχε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Τζόνσον. Γενικά, ήταν ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, αλλά είχε δυνατές μονομαχίες και ένταση.

Μάντσεστερ Γιουναιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ , Έβανς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Βαλένσια, Γκιγκς, Σκόουλς, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

Ρέινα, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Χοσέ Ενρίκε, Ντάουνινγκ (61' Μπέλαμι), Σπίρινγκ (61' Κάρολ), Χέντερσον, Κάιτ (75' Άνταμ), Σουάρες
Keywords
Τυχαία Θέματα