Η Δόξα νίκησε ξανά τον Παναιτωλικό

Είναι φανερό ότι η νίκη της Δόξας Δράμας επί του Παναιτωλικού δημιουργεί νέα δεδομένα στον βυθό τού βαθμολογικού πίνακα. Η Δόξα έφτασε την Κέρκυρα (έχουν από 12 βαθμούς) και όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Αγωνιστικά, πολλά κρίθηκαν στην αποβολή του Ντολεζάι με δεύτερη κάρτα στο 51'. Ναι μεν λίγο μετά ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, αλλά παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές, ήταν αδύνατο να σταματήσει τη διψασμένη
για νίκη ομάδα της Δόξας.

Στο 62' ο Κούσας έκανε το 0-1 και στο 65' η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Ονουάτσι. Ο Λίμα με ωραίο χτύπημα έκανε το 1-1. H Δόξα έφτασε στη νίκη (2-1) με γκολ του Κυβελίδη σε αντεπίθεση, στο 82'. Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία για να πάρει τον βαθμό στο 85', αλλά η κεφαλιά του Μητρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.
Διαιτητής: Σελίμος.

Κόκκινη: Ντολεζάι.

Κίτρινες: Μητρόπουλος, Λεάντρο, Ψυχογιός, Γκαρακλίδης, Γελαδάρης, Μουμίν, Αναστασιάδης, Τριποτσέρης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης(62' Καπέλ), Γκαρακλίδης, Λεάντρο, Ρούτσης, Λίμα, Παπαδόπουλος(90' Μπριλλάκης), Ψυχογιός, Ουέλινγκτον(40' Βάντερσον), Κυβελίδης.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Σιόντης, Αντι, Ντολεζάι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Ονουάτσι(67' Ακαλέ), Χαριστέας(76' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης(54' Αναστασιάδης), Καμαρά.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι (3-1) την Κέρκυρα και έκανε βαθμολογικό άλμα, με στόχο την είσοδό του στα play offs. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δώνη ήταν ο Μπρίτο. Ο μεσοκυνηγός έδειξε σε τοπ φόρμα και πέτυχε δύο γκολ.

Στο 18', ο Μπρίτο μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή της Κέρκυρας, πέρασε τον Γκαλίνοβιτς και ήρθε το 1-0.

Η Κέρκυρα ισοφάρισε (1-1) στο 29' με τον Καλαντζή και το 2- 1 έγινε στο 37' με κεφαλιά του Φυτανίδη ύστερα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Και στο 75', ο Μπρίτο σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις σουτ του Καραμάνου για τον Ατρόμητο, βρήκε το δοκάρι της εστίας του Γκαλίνοβιτς.

Διαιτητής: Στυλιάρας.
Κίτρινες: Τόμας, Κοντοδήμος, Σφακιανάκης, Αγρίττης, Γραμμόζης, Μάρτιν, Ερίθε, Αναστασάκος.

Ατρόμητος: Ιτάνζ(41' Ράντμαν), Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (65' Επστάιν), Σφακιανάκης, Μπρίτο (82' Καραμάνος), Αναστασάκος, Τάτος.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Γραμμόζης, Αγρίτης (62' Τσίγκας), Μίχος, Καλαντζής, Κοντοδήμος, Ερίθε, Μπάρκογλου, Μάρτιν(80' Ιωάννου).
Keywords
Τυχαία Θέματα