Ηττα -σοκ για τον Ολυμπιακό

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», λοιπόν, ο Ολυμπιακός γνώρισε μια ήττα -σοκ. Το 1-0, ένα αποτέλεσμα θρίαμβος για την Κέρκυρα, δίνει στους φιλοξενούμενους ελπίδες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Το γκολ για τη νίκη ήρθε στο 80' με δυνατό σουτ του Ιωάννου, ύστερα από πάσα του Γιάντση. Νωρίτερα, στο 75' ο Ορμπάιθ είχε σουτ στο δοκάρι της Κέρκυρας.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το ματς διακόπηκε
στο 44'. Τότε( ο Αστέρας Τρίπολης ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 ύστερα από γκολ του Ράγιος στο 35'), αντικείμενο που πέταξε οπαδός από την εξέδρα, χτύπησε τη βοηθό Κουρομπύλια. Η διαιτήτρια αποχώρησε με πόνους, πήγε στα αποδυτήρια και εκεί άρχισαν οι διαβουλεύσεις. Υστερα από μία ώρα και ενώ η εξέδρα πίσω από την Κουρομπύλια εκκενώθηκε, αποφασίστηκε από τον διαιτητή Τριτσώνη η διακοπή του αγώνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα με το 2-1 επί της ΑΕΚ. Το 1-0 έκανε ο Μπεσέρα στο 58', η ΑΕΚ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Βάντερσον(81'), για να γίνει το 2-1 από τον Κυριάκο(84'), μετά λάθος που έκανε ο Μπουγαϊδης.

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε ευρεία νίκη (3-0) απέναντι στον Πανιώνιο. Δύο γκολ πέτυχε ο Πετρόπουλος, κυνηγός που γνωρίζει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 έγινε από τον Χριστοδουλόπουλο στο 47', το 2-0 από τον Πετρόπουλο στο 84' και το 3-0 από τον ίδιο παίκτη στο 88'.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ από χτύπημα φάουλ του Κάλαϊτζιτς(29'). Ο μεν ΟΦΗ σώθηκε , ο δε Παναιτωλικός κινδυνεύει πολύ σοβαρά με υποβιβασμό. Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0, σε ματς που οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 37' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Φωτάκη (προβολή στον Φυτανίδη).

Η Δόξα έβαλε φρένο στον Εργοτέλη στο «Καυταντζόγλειο»(1-1). Το 0-1 από τον Χαντί στο 23' και το 1-1 με τον Σοϊλέδη στο 40'.

Στη Λιβαδειά, ο αγώνας Λεβαδειακού -Ξάνθης δεν άρχισε, καθώς ο δυνατός αέρας έβαλε στοπ στη διεξαγωγή του. Ο διαιτητής Βοσκάκης έκρινε ότι δεν μπορούσε να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Στις τελευταίες θέσεις, η βαθμολογία είναι η εξής: ΠΑΣ Γιάννινα 35, Ξάνθη 32, Πανιώνιος 32, Λεβαδειακός 30, Εργοτέλης 29, Κέρκυρα 28, Παναιτωλικός 25, Δόξα Δράμας 16.
Keywords
Τυχαία Θέματα