Και ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα

Λίγο πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Οπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μεγάλη συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», στην οποία εξήγησε τι πρέπει να συμβεί για να κερδίσει ένα Γκραν Σλαμ, που τόσο λείπει από τη συλλογή του: «Είναι συνδυασμός σώματος, μυαλού και ψυχής. Εχω ικανότητες και το σώμα μου μπορεί να αντέξει τα μεγάλα παιχνίδια, αυτά τα έχουμε λύσει. Εκείνο που πρέπει να ξεκλειδώσω είναι το μυαλό για να φτάσω τις επτά συνεχόμενες νίκες και να κερδίσω ένα Γκραν Σλαμ» είπε. Κι αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του «ανθό που αργεί να ωριμάσει», αποφάνθηκε: «Είμαι ένας

ευτυχισμένος άνθρωπος, ζω μια ευτυχισμένη ζωή επιδιώκοντας τη ζωή των ονείρων μου. Τίποτα δεν θα ήταν αποτυχία για μένα».

Στην ίδια συνέντευξη εξήρε και πάλι τη συμβολή των γονιών του στην ανάπτυξη του ταλέντου του και την πορεία που πήρε η καριέρα του, αλλά και τη βοήθεια που του έδωσαν μια θεία του κι ένας οικογενειακός φίλος: «Την περίοδο της κρίσης ο πατέρας μου δυσκολευόταν, γιατί το τένις είναι ακριβό άθλημα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι βοήθησαν οικονομικά και δεν περίμεναν τίποτα σε αντάλλαγμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα