Μικρούτσικος: Η Μαλέσκου «βασίλισσα» της παρενθετικής πρότασης, η Καινούργιου «καβαλάρης» αυτοαναφορικότητας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχωρά σε έναν απολογισμό για την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιας και όπως ανακοίνωσε, η συνεργασία του θα σταματήσει το καλοκαίρι με την ολοκλήρωση της εκπομπής για φέτος. Μίλησε για την «καταπίεση» που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα και την «έλλειψη σεβασμού», ενώ δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά σχολίασε και την στάση της παρουσιάστρια αποκαλώντας της «καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας».

Δίνοντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» στο MEGA, ο Μικρούτσικος μίλησε και για την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ εξέφρασε τη γνώμη του για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024.

Η απάντηση στο «δεν τον θέλω καθισμένο σε μια καρέκλα» του Στέφανο Σαρτίνι

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δήλωση του Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος είπε πως «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλω καθισμένο σε μια καρέκλα», λέγοντας: «Ο Στέφανο Σαρτίνι είναι ένας καταπληκτικός σκηνοθέτης, καταλαβαίνω τι εννοεί αλλά αλλάζουν τα χρόνια και οι καιροί. Από τότε που έκανα την πρώτη μου εκπομπή στην τηλεόραση ένιωθα πάντα έτοιμος».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης»

Αναφερόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Όταν ξεκίνησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ θυμάμαι ένα εκπληκτικό trailer και είπα για να έχει γίνει μια τέτοια παραγωγή έρχεται το νέο αστέρι. Όταν είδα κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είδα κάτι σφιγμένο. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος ”καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας»

Για την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε: «Περιόρισα τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γιατί δεν είχα χρόνο λόγω του νέου σόου αλλά και λόγω τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν ένιωσα ελεύθερος ένιωσα πως καταπιέζομαι και πως δεν υπάρχει ο σεβασμός. Άκουγα τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή της Κατερίνας αλλά δεν έβλεπα και τα αντίστοιχα έργα».

Ειδικά για την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος ”καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό. Η Κατερίνα συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που γράφουν στα social media για εκείνη. Η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου σταματάει φέτος το καλοκαίρι, εκτός αν δεν με θέλουν άλλα κανάλια ή για λόγους βιοποριστικούς πρέπει να συνεχίσω εκεί».

Μάλιστα ο παρουσιαστής παραδέχεται «αν δεν είχα οικονομικά προβλήματα, δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα αερικό φωνής»

Αναφορικά με την Eurovision και την Μαρίνα Σάττι σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική καλλιτέχνης και αν πήγαινε στη Eurovision με το δημοτικό τραγούδι που ερμήνευσε θα τους ”παίρναμε τα σώβρακα”. Το τραγούδι που στέλνουμε στη Eurovision είναι μια κατασκευή που σαν σύνολο δεν αποτελεί κομμάτι. Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα αερικό φωνής».

«Εγώ αν ήμουν από μια ξένη επιτροπή θα έβαζα στο τραγούδι της ελληνικής συμμέτοχης στη Eurovision τρία, τέσσερα, όχι παραπάνω. Αν ήμουν από την κυπριακή επιτροπή και δεν είχα συμβεί όλα αυτά με τους βαθμούς στη Eurovision θα έβαζα δέκα» συμπλήρωσε σχετικά με ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Keywords
Τυχαία Θέματα