Νούνο Εσπίριτο Σάντο: O βασιλιάς των αποζημιώσεων απόλυση – Έχει βγάλει… πάνω από 24.000.000 ευρώ

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αποτελεί παρελθόν και από την Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία, στην οποία είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2022. Ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε μετά από μια ανεπιτυχή πορεία αποτελεσμάτων που κορυφώθηκε σε μια σύγκρουση στα αποδυτήρια με τον αρχηγό της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, που έκανε σπουδαίες σεζόν στον πάγκο της Γουλβς πριν μερικά χρόνια πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις, αλλά και την άγρια ​​λεκτική κόντρα που είχε με το

μεγάλο αστέρι της ομάδας του.

Ο Νούνο Εσπίριτο αποχώρησε έχοντας μόλις δύο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, όμως παρότι έφυγε σχετικά πρόωρα και αφήνοντας ανεκπλήρωτο το έργο του μόνο παραπονεμένος δεν θα είναι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χρήματα που θα πάρει ως αποζημίωση από την Αλ Ιτιχάντ, αφού θα είναι για άλλη μια φορά ένα τουλάχιστον εντυπωσιακό ποσό.

Προκαλούν… ίλιγγο τα ποσά

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ρούντι Γκαλέτι, ο Πορτογάλος αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 7.500.000 ευρώ από τους Σαουδάραβες ως αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους. Αυτόματα τα χρήματα που θα λάβει για την απόλυση του θα τον ορίσουν και ως τον «Mr. αποζημίωση» των πάγκων, αφού μέσα σε λίγα χρόνια θα έχει βάλει στον λογαριασμό του από αποχωρήσεις πάνω από 23.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα