Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με επιτυχίες στη Σούπερ Λίγκα

Στο Ηράκλειο, λοιπόν, ο Ολυμπιακός ήταν αποφασιστικός και αποτελεσματικός. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν από την αρχή τον έλεγχο των κινήσεων και εξασφάλισαν σχετικά εύκολα τους βαθμούς. Ετσι, ο Ολυμπιακός μπορεί πλέον να σκέφτεται το ματς της Πέμπτης με τη Μέταλιστ για το Europa League.

Το
0-1 έγινε στο 45' με τρόπο εντυπωσιακό. Ο Χολέμπας πήρε τη μπάλα στο δεξί άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού και εξαπέλυσε «κεραυνό» με το αριστερό! Το 0-1 ήταν γεγονός, καθώς ο Βεζυρίδης δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό. Στο 54' ο Χολέμπας έδωσε στον Αμπντούν, σέντρα και ο Καζίμ από κοντά το 0-2.

Ο ΟΦΗ θέλησε να μείωσει το σκορ στη συνέχεια, ήταν όμως άτυχος στο 65' όταν σε πολύ δυνατό σουτ του Ζόρντι Λόπεθ , πρώτα έδιωξε ο Μέγιερι και μετά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ηταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, με το ίδιο σκορ: το 2-0 μάλλον είναι το αγαπημένο σκορ για Βαλβέρδε και ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες: Μέλμπεργκ, Αμπντούν, Μπούρμπος, Παπουλής, Βεζυρίδης.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Πίτσος, Γεωργίου, Σόουζα, Μπούρμπος(71' Γαλανόπουλος), Βερόν, Ζ. Λόπεθ, Χ. Λόπεθ, Παπουλής (79' Μπόντορ), Σίσιτς, Καμπάνταης (71' Ζορμπάς).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν(88' Φουστέρ), Ιμπαγάσα(76' Μοντέστο), Καζίμ, Μιραλάς(85' Μαρκάνο).
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξαν επεισόδια στο Ηράκλειο. Οι οπαδοί του ΟΦΗ άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες με στόχο τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατευθύνοντας προς τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια. Μάλιστα, η ένταση μεταφέρθηκε και εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ Καζίμ και Παπουλής τα έλεγαν σε πολύ έντονο ύφος και χρειάστηκε η επέμβαση των πιο ψύχραιμων για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Παράλληλα, λίγοι φίλοι του ΟΦΗ που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, θέλησαν να επιτεθούν στους παίκτες του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι μόνο με τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων.
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ
Η Δόξα Δράμας έκανε ένα ακόμη «μπαμ» στο εφετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Κατσαβάκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σημείωσαν ένα γκολ στην αρχή και εξασφάλισαν τους βαθμούς με το 1-0.

Ο ΠΑΣ ζητούσε την εκτός έδρας επιτυχία προκειμένου να αναπνεύσει βαθμολογικά, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το γκολ ήρθε στο 7' με σουτ του Κυβελίδη(1-0).

Διαιτητής: Δημητρόπουλος.

Κίτρινες: Βέρτζος, Λίμα, Ντε Βισέντι, Αραβίδης, Βίλα, Παπαδόπουλος.

Δόξα Δράμας: Ρόκα(75' λόγω τραυματισμού Δαύκος), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Αραβίδης, Καπέλ (46' Παπαδόπουλος), Λίμα, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης(87' Αμπουμπακάρι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Βάντερσον(26' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου(46' Τζημόπουλος), Πάντος, Λίλα, Κώτσιος, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βισέντι, Μπακαγιόκο (46' Κυριάκος).
Keywords
Τυχαία Θέματα