Παύλος Γλύξμπουργκ: Με νέο λουκ που παραπέμπει σε πειρατή

Μπορεί το Halloween να πέρασε αλλά ο Παύλος Γλύξμπουρκ εμφανίστηκε με νέο λουκ, το οποίο παραπέμπει σε πειρατή. Η είδηση έγινε γνωστή αφότου η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μία φωτογραφία του συζύγου της σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ο Παύλος Γλύξμπουργκ έχει καλυμμένο το αριστερό του μάτι του με ένα κάλυπτρο.

Η Μαρί Σαντάλ δεν μοιράστηκε τον λόγο για τον οποίο ο Παύλος Γλύξμπουργκ

αναγκάστηκε να καλύψει το μάτι του και το μόνο που ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας ήταν ότι ελπίζει το νέο λουκ να είναι προσωρινό, αλλά και πώς έτσι παραμένει χαριτωμένος.

Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ

«Ελπίζω να είναι μια προσωρινή νέα εμφάνιση, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας με χιουμοριστική διάθεση.

Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση υπάρχει «βροχή» από μηνύματα που στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Παύλο Γλύξμπουργκ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής «Live News», ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναγκάστηκε να εμφανιστεί με αυτό το νέου λουκ εξαιτίας μίας επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο μάτι εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε και το κάλυπτρο το έχει για να προστατευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα