Πώς συνέβη το φονικό στο Μαρούσι: Ο διαπληκτισμός στο νυχτερινό κέντρο και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι, όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, όταν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που στεγάζεται στη λεωφόρο Κηφισίας 10-12 διαπληκτίστηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος με τον καβγά να συνεχίζεται στο δρόμο, ακριβώς μπροστά από την είσοδο του νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια, με ένα άτομο να επιχειρεί να τραβήξει όπλο, με έναν

άλλο να βγάζει μαχαίρι για να αμυνθεί.

Αποτέλεσμα ήταν ένας άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι και ένας 23χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην κοιλιά.

Ένας ακόμα τραυματίας

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε από το περιστατικό με αποτέλεσμα να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, ένας άνδρας πήγε μόνος του σε νοσοκομείο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, με τους γιατρούς να τον στέλνουν στον Ερυθρό Σταυρό που είχε εφημερία.

Λαμβάνουν καταθέσεις

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, ενώ αναμένουν να λάβουν την έγκριση από τους γιατρούς για να συνομιλήσουν με τον τραυματία, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα στον Ερυθρό Σταυρό.

Μέχρι στιγμής έχουν μιλήσει στους αστυνομικούς για τα όσα είδαν στο νυχτερινό κέντρο περίπου 10 άτομα, που εργάζονταν ή διασκέδαζαν εκείνη τη ώρα στον ίδιο χώρο.

Παράλληλα, από το σημείο του αιματηρού επεισοδίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κάλυκα των 9 mm, καθώς και ένα πυροβόλο όπλο που άγνωστος το είχε πετάξει σε μια γλάστρα.

Και τα δύο εστάλησαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα