Πρόεδρος ομοσπονδίας φίλησε στο στόμα παίκτρια κατά την απονομή

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το φιλί που έδωσε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Luis Rubiales, σε παίκτρια της εθνικής ομάδας της χώρας κατά την απονομή των μεταλλίων στον τελικό του Μουντιάλ Γυναικών.

Η Ισπανία κέρδισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία στον τελικό που διεξήχθη στην Αυστραλία. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε η Olga Carmona ενώ η Jennifer Hermoso έχασε

πέναλτι, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι πανηγυρισμοί των παικτριών της Ισπανίας με το σφύριγμα της λήξης ήταν έξαλλοι και ο Rubiales ήταν παρών στην απονομή δίνοντας τα μετάλλια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν η Hermozo πήγε να παραλάβει το μετάλλιό της ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας την άρπαξε, τη φίλησε στο μάγουλο και μετά στο στόμα.

Lo del presidente de la Federación de España Luis Rubiales en la final del Mundial es IMPRESENTABLE!!.

Le plantó un beso en la boca a Jenni Hermoso y tocó excesivamente a las jugadoras. pic.twitter.com/xXq9JPf73T

— Claudya Carolina (@ClaudyaCarolina) August 20, 2023

A scandal explodes in Spain because the president of the Spanish football federation, Luis Rubiales, kissed Jenni Hermoso, striker of Spain. (@RMCsport) pic.twitter.com/zdKBBxyRXR

— Football Talk (@FootballTalkHQ) August 20, 2023

Όπως αναφέρει το goal.com, η επιθετικός της Μπαρτσελόνα σε ερώτηση που δέχτηκε μετά την απονομή, τόνισε «ναι, δεν μου άρεσε».

Jenni ha hablado del beso de Rubiales.

“Eh, pero no me ha gustado”.

@Jennihermoso pic.twitter.com/yj8h1p3r5W

— Relevo (@relevo) August 20, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα