Πρώτη νίκη για τον Αρη

Ο Αρης κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς από το Ηράκλειο. Το 1-0 απέναντι στον φορμαρισμένο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη επιτυχία για τους παίκτες του Πρόμπριεζ. Ο αγώνας έμοιαζε με θρίλερ, ενώ πολλές αποφάσεις του ρέφερι Μήτσιου είναι συζητήσιμες.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα (0-1) ήρθε στο 31', όταν ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα και ο Γιαννιώτας
από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 77' ο Ούμπιντες αποβλήθηκε με δύο κάρτες, που τις δέχθηκε μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 79', ο Μάντζιος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι και φάνηκε να έχει δίκιο γιατί τον κράτησε ο Σανκαρέ. Δεν δόθηκε τίποτα, αντίθετα ο επιθετικός χρεώθηκε με κίτρινη για διαμαρτυρία και στο 85' θέλησε να εκβιάσει πέναλτι και πήρε δεύτερη κίτρινη! Ετσι, ο Μάντζιος αποβλήθηκε. Στο 86' πήρε δεύτερη κάρτα και ο Ταυλαρίδης, σε στιγμές που οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους. Κατά συνέπεια, ο Αρης ολοκλήρωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές και ο ΟΦΗ με εννιά.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Μήτσιου.

Κόκκινες: Ούμπιντες, Μάντζιος, Ταυλαρίδης.

Κίτρινες: Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Μπουλούτ, Βεζυρίδης, Ιάκομπ, Καστίγιο.

ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς(85' Καμπάνταης), Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς(63' Παπουλής), Σουμπίνιο, Μάντζιος, Χόρλε Λόπεθ(75' Κάταϊ).

Αρης: Βελίδης, Μίσελ, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Τόχα, Ούμπιντες, Γιαννιώτας(63' Ακόστα), Καστίγιο(70' Βράνιες), Σολτάνι(63' Ιάκομπ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η Skoda Ξάνθη πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2-0 φέρνει αισιοδοξία στην ομάδα του Ουζουνίδη, ενώ ο Ντεμόλ για τον ΠΑΣ βλέπει πολλά σύννεφα πάνω από το κεφάλι του.

Στο 8' σουτ του Μπακαγιόκο χτύπησε στο δοκάρι και στο 31' με υπέροχο χτύπημα φάουλ ο Εντιμάρ σημείωσε το 0-1. Το δεύτερο γκολ για την Ξάνθη ήρθε στο 53' από τον Μαρκόφσκι και με τη μπάλα να χτυπά και στον Πάντο.

Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Λίλα, Πάντος, Σουάνης, Κώτσιος, Μάνταλος, Καζάκης, Βάντερσον.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος(74' Κυριάκος), Κώτσιος, Μπουζίντ(65' Κουέβας), Τζημόπουλος, Βάντερσον, Λίλα, Ντε Βισέντι, Ζαϊρί, Μπεσέρα(57' Γεωργίου), Μπακαγιόκο.

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Πόι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρκόφσκι(90' Καζάκης), Σουάνης (68' Μάνταλος), Βλαχοδήμος (77' Μαρσελίνιο).
Keywords
Τυχαία Θέματα