Σενάριο μαφιόζικης ταινίας με συμβόλαια θανάτου στην Αθήνα

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 40χρονου, απο πληρωμένους Αλβανούς εκτελεστές και η σειρα δολοφονιών που ακολούθησαν, αποτυπώνουν την δράση της Αλβανικής μαφίας. Προκειται για τέσσερις δολοφονίες, με διαφορετικά κίνητρα, αλλα με κοινό παρανομαστή δραστηριότητες της Αλβανικής μαφίας.

Η μαφιόζικη δολοφονία του 40 άχρονου, έγινε στις 30 Νοεμβρίου του 2010 σε καφετέρια στην οδο Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο. Οι δυο ένοπλοι που επέβαιναν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα σταμάτησαν
εξω απο την καφετέρια και ο ένας απο τους δράστες πυροβόλησε και σκότωσε με πιστόλι τον 40χρονο. Φεύγοντας οι εκτελεστές εγκατέλειψαν το πιστόλι και ένα καλασνικωφ σε κάδο απορριμμάτων.

Από την αστυνομικη έρευνα προέκυψε, οτι εκτελεστές ήταν δυο Αλβανοί, οι οποίοι εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου. Εντολείς του συμβολαίου- ηθικοί αυτουργοί ήσαν άλλοι δυο Αλβανοί. Ενας 31χρονος και ο 44χρονος θείος του, ο οποίος ήταν δραπέτης απο το 1997 των φυλακων Λάρισας όπου εξετιε ποινή για ναρκωτικά.

Οι δυο Αλβανοί που εδωσαν την εντολη για τη δολοφονια διέφυγαν στη συνεχεια στην Αλβανία. Σε βαρος τους εχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ γίνονται ενέργειες για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Επτα μήνες μετα την εκτελεση του 40χρονου οι δυο δολοφονοι του είχαν την ίδια τύχη με το θύμα τους. Έπεσαν κι αυτοι θυματα δολοφονίας απο ομοεθνή τους. Η διπλη δολοφονία έγινε τον περασμένο Ιούνιο, σε ταβέρνα στην οδο Σοφοκλέους στην Καλλιθέα.

Ο 31χρονος Αλβανός δράστης, τους ειχε στήσει παγίδα θανάτου, τους αιφνιδιασε, τους πυροβόλησε με πιστόλι και τους σκότωσε.
Ο δράστης συνελήφθη και απο την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε οτι κίνητρο της δολοφονικης επίθεσης ηταν η εκδίκηση για ένα άλλο αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τους εκτέλεσε, για να εκδικηθεί, επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για την εν ψυχρώ δολοφονία φίλου του, ενός 30χρονου ειδικού φρουρου με τον οποίο όπως όλα δείχνουν είχε συναλλαγες . Η δολοφονία με καλασνικωφ του ειδικού φρουρού, είχε γίνει τα ξημερώματα του περασμένου Φεβρουαρίου στην Καλλιθέα, σε ενέδρα που του είχαν στήσει οι δράστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα