ΣΥΡΙΖΑ: Τις υποψηφιότητες Γρηγόρη Γεροτζιάφα και Διάνας Βουτυράκου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023 θα είναι καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβώνης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, και η ιδρύτρια της Unique Minds, Διάνα Βουτυράκου, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις του στο Twitter.

«Η

Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική» γράφει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.
Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική. pic.twitter.com/VVCeAAs7kZ

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) April 6, 2023

Το who is who του Γρηγόρη Γεροτζιάφα

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας είναι διευθυντής της ερευνητικής ομάδας «Cancer, Vessels, Biology and Therapeutics»  INSERM UMRS-938, Sorbonne University στο Παρίσι.

Είναι επικεφαλής  μεταπτυχιακού προγράμματος  στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι.

Ο διεθνούς φήμης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι -και επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίων σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Κύπρο-, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.
Τον καλωσορίζω. pic.twitter.com/0GWZHuBGpu

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) April 6, 2023


Επίσης  είναι επισκέπτης καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Loyola (Τμήμα Μοριακής Φαρμακολογίας και Θεραπευτικής), Σικάγο και στην Ιατρική Σχολή Hofstra/Northwell (Τμήμα Ιατρικής , Υπηρεσίες Αντιπηκτικής και Κλινικής Θρόμβωσης) Νέα Υόρκη ΗΠΑ και στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα