Τσίπρας: Να ανακόψουμε την πορεία προς το κοινωνικό χάος

Στην ομιλία του εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ευ.Βενιζέλου και του Αντ.Σαμαρά, τονίζοντας ότι «συνυπέγραψαν πρώτα την παράδοση του λαού και του τόπου στους δανειστές για να θυμηθούν προεκλογικά τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που οι ίδιοι έχουν διαγράψει».

Ο Αλέξης Τσίπρας
τόνισε: «Η ψήφος υπευθυνότητας στις 6 Μαΐου είναι η ψήφος της ανατροπής. Είναι η ψήφος της ανακοπής της πορείας προς το οικονομικό και κοινωνικό χάος με τον αυτόματο πιλότο του Μνημονίου».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στους Ευ.Βενιζέλο και Αντ.Σαμαρά επισημαίνοντας: «Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς βρίσκονται αντιμέτωποι με την πραγματική Ελλάδα της μνημονιακής εξαθλίωσης που δημιούργησαν. Συνυπέγραψαν πρώτα την παράδοση του λαού και του τόπου στους δανειστές για να θυμηθούν προεκλογικά τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που οι ίδιοι έχουν διαγράψει».

«Αν κάτι πρέπει ν’ αλλάξει δεν είναι η δοσολογία – είναι το ίδιο θανατηφόρο φάρμακο. Αλλά αυτό ο κ. Βενιζέλος έχει δεσμευτεί να το συνεχίσει. Και έχει, επίσης, δεσμευτεί να έχει και συνεργάτη στο έγκλημα τον κ. Σαμαρά.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, έκανε ιδιαίτερη μνεία σε τέσσερα σημεία: Καταγγελία δανειακής σύμβασης και μνημονίου, μορατόριουμ πληρωμών, αναδιανομή του πλούτου, τράπεζες υπό δημόσιο έλεγχο. «Στις 6 Μαΐου, ο κυρίαρχος λαός λέει το μεγάλο "ναι" στο μετεκλογικό νέο συνασπισμό εξουσίας της Αριστεράς για την κοινωνικά δίκαιη έξοδο της χώρας από την κρίση και την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότησή της» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσιπρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας,tsipras