To matchmaking του Xbox One

Τέλος η αναμονή στα lobbies


Και το όνομα αυτού: Smarth Match. Το νέο σύστημα matchmaking του Xbox One έχει σκοπό να βελτιώσει τη βαρετή διαδικασία λήψης συμμετοχής σε multiplayer παιχνίδια. Πλέον δε θα χρειάζεται να περιμένετε στα lobbies, τρώγοντας λεπτά απ' τη ζωή σας κοιτάζοντας μια στατική κυρίως οθόνη. Μπορείτε την ώρα που "ψήνεται" το παιχνίδι σας, εσείς να παίζετε άλλο παιχνίδι. Επίσης θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να browsάρετε τo internet ή να χαζολογήσετε με άλλες εφαρμογές, καθώς

θα "στήνεται" το επικείμενο ματς σας. Το Smart Match θα σας ενημερώνει ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο χωρίς να χρειάζεται να έχετε το νού σας κάθε λίγο στο lobby.

Επιπρόσθετα, το Smart Match θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των χρηστών για να τους "ταιριάξει" όσο καλύτερα μπορεί. Θα λαμβάνει υπόψη μέσω των "εξελιγμένων αλγόριθμων" του παραμέτρους όπως το skill, η γλώσσα και (πλέον) το reputation. Επίσης η ηλικία και το gameplay style θα παίζουν κι αυτά ρόλο, ενώ θα υπάρχει εξελιγμένο party system για να μπορείτε να μοιραστείτε τα στατιστικά σας με τους υπόλοιπους Xbox Live χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα