Αποκάλυψη του FIFA 14 Ultimate Team

Νέες προσθήκες στο δημοφιλέστερο mode του FIFA

Με περισσότερα από 3.4 εκατομμύρια παιχνίδια ημερησίως, το Ultimate Team είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές mode στη σειρά FIFA τα τελευταία χρόνια. H EA Sports, λοιπόν, αποκάλυψε τις προσθήκες που θα υπάρξουν στο Ultimate Team

του FIFA 14.

Το σύστημα 'χημείας' μεταξύ των παικτών αποκτάει περισσότερη λεπτομέρεια. Το σύστημα αρεσκείας κάθε παίκτη αντικαθιστάται από το Chemistry Style, που αναλόγως με τον τρόπο που τοποθετούνται οι παίκτες ενισχύει κάποια από τα στατιστικά τους, και το ηθικό αντικαθιστάται από την αφοσίωση. Τα online single matches επιστρέφουν, ενώ το Season Mode επεκτείνεται αφού θα διαθέτει πλέον δέκα κατηγορίες με τις πιθανότητες του υποβιβασμου, της ανόδου και της πρόκρισης σε άλλες διοργανώσεις. Το σύστημα αναζήτησης παικτών στις μεταγραφές βελτιώνεται ωστέ να γίνει πιο φιλικό προς τον χρήστη και προστίθεται η δυνατότητα σύγκρισης των πιθανών μετεγγραφικών στόχων με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Η αφοσίωση, που αναφέραμε παραπάνω, θα είναι ενισχυμένη σε κάθε παίκτη που θα βρίσκεται στα packs, αλλά όσοι αποκτούνται από μεταγραφή θα χρειάζεται να συμπληρώσουν δέκα αγώνες για να την αποκτήσουν.

Για πρώτη φορά στο FIFA Ultimate Team οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν τα νούμερα των ποδοσφαιριστών και να επιλέξουν τους εκτελεστές των στημένων φάσεων απευθείας από το squad screen.

Το FIFA 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 27 Σεπτεμβρίου σε PS3, PS2, PS Vita, Xbox 360, PSP, Wii, PC, iOS και Android, ενώ αργότερα θα διατεθούν σε PS4 και Xbox One.

Παρακάτω θα βρείτε τη συνέντευξη που έδωσε στο CVG για το FIFA Ultimate Team o Marcel Kuhn, ένας εκ των δημιουργών του αλλά και τις πρώτες εικόνες του mode:

{youtube}_zh-OdMkGaU{/youtube}

{gallery}2013_Games/FIFA_14/UT{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα